K1dot
80+ Silver

- Reaksiyon skoru
 - 2,015

bilgisayardan kaynaklı olabilir mi yada modemin durduğu yerden.arkadaşlar selamlar türk telekom kullanıyorum fiber de var fakat qos ayarladıktan sonra tüm her şey değişti bilgisayarda sitelere ve videoları geç açıyor qos ayarlarını kapattım hala devam ediyor sorunun @jombo ile fazla dalga geçtiğimden dolayı kaynaklandığını düşünüyorum el kol atın şu işe
Alıntıyı görüntüle
Benle dalga geçersen sonun böyle olur işte enayi seni zuhahahahaarkadaşlar selamlar türk telekom kullanıyorum fiber de var fakat qos ayarladıktan sonra tüm her şey değişti bilgisayarda sitelere ve videoları geç açıyor qos ayarlarını kapattım hala devam ediyor sorunun @jombo ile fazla dalga geçtiğimden dolayı kaynaklandığını düşünüyorum el kol atın şu işe
Alıntıyı görüntüle
bir güncelleyin.modem yakında duruyor bilgisayarın sürücelere bakayım ben bi
öylebir kullanıcı yokmuş bende korktum buraya geldi diye.hakaret var burda@RTE
yüklü 75ms diyor hala yakınıyor ben yüke girmediğimde pingim 200 ya yüke girince 5000 oluyor oda limit diye 5000 yazıyor eminim yani 10000-20000 olduğunaarkadaşlar selamlar türk telekom kullanıyorum fiber de var fakat qos ayarladıktan sonra tüm her şey değişti bilgisayarda sitelere ve videoları geç açıyor qos ayarlarını kapattım hala devam ediyor sorunun @jombo ile fazla dalga geçtiğimden dolayı kaynaklandığını düşünüyorum el kol atın şu işe
Alıntıyı görüntüle
senin pcnin format vakti gelmiş.site açılmıyor ki