Neler Yeni

site yapmak istiyorum hangi progragramı kullanmalıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Caner
merhabalar bi site kurmak istiyorum sıfırdan kodlama dili öğrenmem gerekiyor sitede listeler olacak ve insanlar fotoğraf yükleyecekler vs... hangi dili öğrenmem gerekiyor.kolay öğrenebileceğim bir dil önerir misiniz ve server almak istesem (kiralık olarak) nasıl bir şey almalıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Fatih Adak
Hocam hızlı açmak istiyosan kod öğrenmeden WordPress altyapısını kullanarak bir site açabilirsin.Eğer illa kodlaöa ile öğrenmek istiyorum diyorsan tasarım(frontend) için html-css bunları kesinlikle bilmen gerekiyor,ayrıyetten back-end(sitenin dinamik olması) kısmı içinde php,java,python bunlara bakmanı öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Caner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam hızlı açmak istiyosan kod öğrenmeden WordPress altyapısını kullanarak bir site açabilirsin.Eğer illa kodlaöa ile öğrenmek istiyorum diyorsan tasarım(frontend) için html-css bunları kesinlikle bilmen gerekiyor,ayrıyetten back-end(sitenin dinamik olması) kısmı içinde php,java,python bunlara bakmanı öneririm.
sağolun hocam bir sorum daha olacak wordpress ile hızlı açıldı dediniz diğerleriyle farkı nedir

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Fatih Adak
sağolun hocam bir sorum daha olacak wordpress ile hızlı açıldı dediniz diğerleriyle farkı nedir
Hocam WordPress hazır altyapı herhangi bir kod yazmana gerek yok.Bir sürü ücretsiz tema ve eklentiye ulaşabilirsin.Bir hosting sağlayıcısından cPanel hosting alıp wordpress altyapısını kurucaksın daha sonra ise seçeceğin bir temayı indirip kurduktan sonra site hazır.(Tabi o kadar basit değil ama yt de birkaç video izleyerek halledersin)Kolayca öğrenebileceği bir şey.

Top Bottom