Neler Yeni

Sitede dolaşırken karşıma çıkan şey

SopizzZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ahmet
Sizide rahatsız ediyorum kusuruma bakmayın ama yukarıdaki gibi sadece tıklanma için yapılmış bir reklam olma olasılığı kaçtır ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Satsam yenisini alamam
iphone modelleri hızlı satılır ben 4 gün içerisinde alıcı buldum 3.700 tl den satışa sundum

Sizide rahatsız ediyorum kusuruma bakmayın ama yukarıdaki gibi sadece tıklanma için yapılmış bir reklam olma olasılığı kaçtır ?

Satsam yenisini alamam
3500 tl ye çok güzel telefonlar var mesela oppo , realme gibi kendinden koruması olan telefonlar var

Keremdiyola

80+ Bronze
iphone modelleri hızlı satılır ben 4 gün içerisinde alıcı buldum 3.700 TL den satışa sundum

3500 TL ye çok güzel telefonlar var mesela oppo , realme gibi kendinden koruması olan telefonlar var
Yok hayır yenisini alamam demek istediğim satamam ailem sattırmaz reklam olma olasılığı kaç

SopizzZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ahmet

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,736
İsim
Gtx 1090Tİ
R
İos telefon kullanıyorum derslerden dolayı gözüm çok yorulduğu için göz dinlendirme yöntemleri için Google da araştırmaya başladım normalde onedio hiç sevmem ama zamanında iyi gelmişti göz nasıl dinlendirilir yazıp onedionun sitesine girdim karşıma bu çıktı internete yazdığım zaman kripto para çıkıyor asla telefonumdan vb mining yapmadım yapmamda

vazgeçede tamamada basmadan sekmeyi kapattım
Alıntıyı görüntüle

Açıklayabilecek biri varmıR
Reklam İşte Tıkla Para Kazan Misali Reklamlar

Keremdiyola

80+ Bronze
yüzde 20

muhtemelen girdiğin siteler veya e postana gelen mail ler sebep olmuş olabilir
Enson 6 mailim vardı kontrol etmedim anormal bir şey yoktu sonra yer azaldı diye formatladım sadece 2sini girdim (2 hafta önce) geçen hafta formatladığım zaman hiç mail girmedim ve anormal bir siteyede girmedim

R

Reklam İşte Tıkla Para Kazan Misali Reklamlar
Teşekkür ederim daha çıkmadı aynı siteye girince

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
virüs kapmış o virüs ben ne olur ne olmaz format atardım

SopizzZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ahmet
Enson 6 mailim vardı kontrol etmedim anormal bir şey yoktu sonra yer azaldı diye formatladım sadece 2sini girdim (2 hafta önce) geçen hafta formatladığım zaman hiç mail girmedim ve anormal bir siteyede girmedim

Teşekkür ederim daha çıkmadı aynı siteye girince

Keremdiyola

80+ Bronze
Son düzenleme:

SopizzZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ahmet
Ama başka anormal bir durum yok ve son 30 günde 4 defa formatladım

Videoyu şimdi izledim zaten safariyi temizleme habire yapiyorum modemde resetliyorum javascript kapatmıyorum forumdan dolayı
modeme reset atıyorsan dışardan herkes bağlanıp wi fi ye saldırı yapabilir modeme reset atınca şifre girmeye gerek kalmıyor

Keremdiyola

80+ Bronze
modeme reset atıyorsan dışardan herkes bağlanıp wi fi ye saldırı yapabilir modeme reset atınca şifre girmeye gerek kalmıyor
Hayır kapatıp açıyorum sadece iğne batirmayi teknik servis yapiyor yapmamalı mıyız sadece şifre ilk haline dönüyormuş

Yani arkadaşımda yaptılar modemin güncellenmesi gerekmiş gelmişler toplu iğne batırıp gitmişler ilk şifreye dönmüş

Bi benm konumu az kişi görüyor glb

Herkese emeği için teşekkür ederim şarjımı doldurup formatlayacağım bana normalde düzgün reklamlar çıkıyor çıkmazsa sorun yok eğer yapmaya devam ederse garantiye yollayacağım(satma imkanım yok) cevap veren herkese teşekkür ederim

Son düzenleme:

Keremdiyola

80+ Bronze
Çeviriye yazdığım zaman (görseldeki sürüm) den eski electrum sürümlerinde güvenlik açığı var, lütfen para kaybetmemek için elektrumu güncelleyin
Diyor eklemek istedim bana reklam gibi geldi

Top Bottom