Yardım Sıvı soğtucu nasıl sökülür

Reaksiyon skoru
2
İşlemci macununu değiştireceğim. Sıvı soğutucu bloğunu çıkarmak istiyorum fakat kablo tutuyor. Hangi kablolar bilmiyorum. Kablolar elimin ulaşmadığı yere doğru gidiyor. Fotoğraf gerekiyorsa atabilirim. Soğutucu th240.

Son düzenleme:
kasanın her tarafanı söküp güç kablolarını sökmen lazım sert davran birşeyt olmaz kabloları sert sert çekmezsen o karışık kablolomada bulamassın

kasanın her tarafanı söküp güç kablolarını sökmen lazım sert davran birşeyt olmaz kabloları sert sert çekmezsen o karışık kablolomada bulamassın
Yan kapağı açtım fakat hangi kablolar soğutucunun bilmiyorum. Video izledim fakat kabloların hepsi bir arada bağlı olduğu için hangisi hangi kablo anlaşılmıyor.

Görmeden nasıl yardım edelim kabloyu takip et nazikçe çıkart varsa vidaları sök nerede takıldın?

Yan kapağı açtım fakat hangi kablolar soğutucunun bilmiyorum. Video izledim fakat kabloların hepsi bir arada bağlı olduğu için hangisi hangi kablo anlaşılmıyor.
Soğutucudan gelen kabloyu takip et cpu fan yazan yerde takılıdır aio da da olabilir bir ihtimal.

Geri