Çözüldü✓ Sıvı soğutma aldım yardım lazım

Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar sıvı soğutma aldım Asus prime lc360 argb taktım herşeyi ama bilgisayarı açtığımda işlemci sıcaklığı 80-90 a fırladı neyi yanlış yaptım
1000135952.webp

Ekler

• 1000135953.webp
    1000135953.webp
    705 KB · Hit: 20
Altındaki jelatini söktün mü ? Bazen gözden kaçabiliyor.
Kontrol edeyim dış şeffaf plaka vardı onu söküp taktım jelatin varmı bir bakayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam CPU fana takmadım yanına pump fan 1 e taktım ondan da olabilir mi

aynı sıvı sogutmayı bende kullanıyorum pompa altında ki koruma jelatinini unuttun mu bende sorunsuz çalışıyor cünkü ?

otp fanın kablosu yanlış yere takıldı cpu fan yerine takacaksınız 2. resimde gözüküyor.

sistem boot olduğunda radyatör fanları çalışıyor mu radyatörün bağlantıları eksiksiz mi
Fanları çalışıyor hocam ledler de yanıyor fanlarda aşırı hızlı çalıştı PC açılınca sıcaklık değerine baktım 80-90 olunca PC kapadım

otp fanın kablosu yanlış yere takıldı cpu fan yerine takacaksınız 2. resimde gözüküyor.
Tamamdır deniyorum

Fanları çalışıyor hocam ledler de yanıyor fanlarda aşırı hızlı çalıştı PC açılınca sıcaklık değerine baktım 80-90 olunca PC kapadım

Tamamdır deniyorum
Olmadı hocam

Ekler

• 1000135955.webp
    1000135955.webp
    1.8 MB · Hit: 17
sıvı soğutmanın uygulmasını açarmısınız

uygulamayı indirin sonrasında açın ve görselini bizimle paylaşın tekrar bir bakalım

sıvı soğutmanın uygulmasını açarmısınız

uygulamayı indirin sonrasında açın ve görselini bizimle paylaşın tekrar bir bakalım
Deneyim hangisi inecek

PC kapatıyor kendini korumaya alıyor herhalde

Son düzenleme:
Geri