vKai 80+ Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 58 Dahası Reaksiyon skoru 10 İsim Samet 8 Haziran 2021 #1 Fazla söze gerek yok yazarak anlatamayacağım resimdeki boru ayıran aparatını nereden bulabilirim ? 3D yazıcı ile bastırmak aşırı pahalıya gelebiliyor ve ölçüler ile uğraşmak istemiyorum satan yer varmıdır ?
Fazla söze gerek yok yazarak anlatamayacağım resimdeki boru ayıran aparatını nereden bulabilirim ? 3D yazıcı ile bastırmak aşırı pahalıya gelebiliyor ve ölçüler ile uğraşmak istemiyorum satan yer varmıdır ?
RTX3070 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 11,868 En İyi Cevap 7 Dahası Reaksiyon skoru 9,079 İsim RTX 3070 İlgilendiği Kategoriler Windows ve teknik sorunlar 8 Haziran 2021 #2 Bunlar olabilir: double tube clips - Google'da Ara www.google.com
vKai 80+ Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 58 Dahası Reaksiyon skoru 10 İsim Samet 8 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 RTX3070 yazmış: Bunlar olabilir: double tube clips - Google'da Ara www.google.com Devamı için tıklayın... Onu bende buldum da türkçe olarak bulamadım ne diye geçer ona benzer Mesaj otomatik birleştirildi: 8 Haziran 2021 İkili boru klipsleri diye arayınca birşeyler çıkıyor da bakalım uydurabilecekmiyim
RTX3070 yazmış: Bunlar olabilir: double tube clips - Google'da Ara www.google.com Devamı için tıklayın... Onu bende buldum da türkçe olarak bulamadım ne diye geçer ona benzer Mesaj otomatik birleştirildi: 8 Haziran 2021 İkili boru klipsleri diye arayınca birşeyler çıkıyor da bakalım uydurabilecekmiyim
RTX3070 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 11,868 En İyi Cevap 7 Dahası Reaksiyon skoru 9,079 İsim RTX 3070 İlgilendiği Kategoriler Windows ve teknik sorunlar 8 Haziran 2021 #4 vKai yazmış: Onu bende buldum da türkçe olarak bulamadım ne diye geçer ona benzer Mesaj otomatik birleştirildi: 8 Haziran 2021 İkili boru klipsleri diye arayınca birşeyler çıkıyor da bakalım uydurabilecekmiyim Devamı için tıklayın... Evet Türkçesi o öyle çıkması lazım.
vKai yazmış: Onu bende buldum da türkçe olarak bulamadım ne diye geçer ona benzer Mesaj otomatik birleştirildi: 8 Haziran 2021 İkili boru klipsleri diye arayınca birşeyler çıkıyor da bakalım uydurabilecekmiyim Devamı için tıklayın... Evet Türkçesi o öyle çıkması lazım.