işlemci ile değilde soket ile uyumluğuna bakılır hocam ve uyumludur ekstra olarakta kasanız 360mm destekliyor ise şuna bakın derim sıvı bana göre show işidir show ile işiniz yok ise hava alın geçin daha iyidir hem fiyat olarak hem sessizlik olarak hem uzun ömürlülük olarakİşlemcim amd 5 7600x
Soğutma corcair h100 rgb 240
Birbirleri ile uyumlu mu??
Bu parçaları aldım ama daha toplamasını yapmadım o yüzden paketleri açmadan sormak istedim yani herhangi bi sorun yok uygun parçalar?işlemci ile değilde soket ile uyumluğuna bakılır hocam ve uyumludur ekstra olarakta kasanız 360mm destekliyor ise şuna bakın derim sıvı bana göre show işidir show ile işiniz yok ise hava alın geçin daha iyidir hem fiyat olarak hem sessizlik olarak hem uzun ömürlülük olarak
Enermax Liqmaxflo ELC-LMF360T-ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Enermax Liqmaxflo ELC-LMF360T-ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Enermax Liqmaxflo ELC-LMF360T-ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.060,52 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
uygundur hocamBu parçaları aldım ama daha toplamasını yapmadım o yüzden paketleri açmadan sormak istedim yani herhangi bi sorun yok uygun parçalar?