Neler Yeni

Öneri SIVI SOĞUTMA MI DAHA GÜÇLÜDÜR YOKSA HAVA SOĞUTMA MI

............d

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
inan bilmiyoıum
Hocalar bütçe max 1600 sıvı soğutma mı almalıyım hava soğutma mı ilerde ryzen 5 7500f alacağım ona yatırım yapıyorum şu an için ryzen 5 3600 ile kullanacağım (((YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR))) :D

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Hocalar bütçe max 1600 sıvı soğutma mı almalıyım hava soğutma mı ilerde ryzen 5 7500f alacağım ona yatırım yapıyorum şu an için ryzen 5 3600 ile kullanacağım (((YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR))) :D
işlemciyi yükseltecekseniz sıvı tercih edin derim. rahat bi en 10 derece avantajın olur havalarda malum.

FORİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Adam gibi bir hava soğutma seni on yıllarca götürebilir, özellikle noctua gibi markaların hava soğutmaları çoğu aynı fiyat segmentindeki sıvı soğutmalardan daha iyi performans verir ve hiç bir sorun teşkil etmez, sıvı soğutmalarda kalitesiz olma durumunda sıvı kaçırma, pompa bozulması, ses sorunları gibi bir çok sorun çıkabilir ama hava soğutmaların hiç birinde böyle sorunlar yoktur. Öbür yandan kaliteli bir sıvı soğutma hava soğutmadan daha iyi iş görür ve 30 dereceye varan faklar olabilir. 420mm asus sıvı soğutma vs noctua hava soğutma gibi bir şartta 20 derece gibi bir fark olur ama o sıvı soğutma 120000 tl civarı. Ve ne kadar kaliteli olursa olsun EN FAZLA 7 yıl sonra sorunlar çıkarmaya başlar. 1600 gibi düşük bir bütçede ise sıvı soğutma alınmasına karşıyımdır.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Alperen/xox ismini görünce korktuğum bir konu bekliyordum iyi iyi normal konuymuş

............d

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
inan bilmiyoıum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Adam gibi bir hava soğutma seni on yıllarca götürebilir, özellikle noctua gibi markaların hava soğutmaları çoğu aynı fiyat segmentindeki sıvı soğutmalardan daha iyi performans verir ve hiç bir sorun teşkil etmez, sıvı soğutmalarda kalitesiz olma durumunda sıvı kaçırma, pompa bozulması, ses sorunları gibi bir çok sorun çıkabilir ama hava soğutmaların hiç birinde böyle sorunlar yoktur. Öbür yandan kaliteli bir sıvı soğutma hava soğutmadan daha iyi iş görür ve 30 dereceye varan faklar olabilir. 420mm asus sıvı soğutma vs noctua hava soğutma gibi bir şartta 20 derece gibi bir fark olur ama o sıvı soğutma 120000 TL civarı. Ve ne kadar kaliteli olursa olsun EN FAZLA 7 yıl sonra sorunlar çıkarmaya başlar. 1600 gibi düşük bir bütçede ise sıvı soğutma alınmasına karşıyımdır.
anladım peki önerebileceğin bir mode var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alperen/xox ismini görünce korktuğum bir konu bekliyordum iyi iyi normal konuymuş
yaw yusuf sen yapma bea en sonunda adımı değiştireceğim adım kötü yola düştü :D

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
anladım peki önerebileceğin bir mode var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

yaw yusuf sen yapma bea en sonunda adımı değiştireceğim adım kötü yola düştü :D
Sevdiğimizden yapıyoruz iyi yapıyon güçlendir bilgisayarı kurtul o olaydan oyunlar oyna

............d

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
inan bilmiyoıum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sevdiğimizden yapıyoruz iyi yapıyon güçlendir bilgisayarı kurtul o olaydan oyunlar oyna
2 gündür o olayı yaşamıyorum umarım bida yaşamam rdr2 ve forza takılıyom

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,455
Üyeler
162,691
Son üye
edipek
Top Bottom