quartle
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,434
240mm tavsiye etmem hocam ya kule tipi ya 360 o işlemciye kule tipi yeterli ama9600x işlemcide 240 sıvı soğutucu nasıl iyi olurmu acaba
240mm tavsiye etmem hocam ya kule tipi ya 360 o işlemciye kule tipi yeterli ama9600x işlemcide 240 sıvı soğutucu nasıl iyi olurmu acaba
hocam daha bi iki defa konu açtım para yoktu şimdi bi kart buldum borç kule tipi çok büyük ya gürüntü iyi olsun az da bi soğutsun yeter o kadar yüksek oyun oynadığım yok çok240mm tavsiye etmem hocam ya kule tipi ya 360 o işlemciye kule tipi yeterli ama
kasa deepccol cc v2240mm tavsiye etmem hocam ya kule tipi ya 360 o işlemciye kule tipi yeterli ama
şöyle bir şeye ne dersinizhocam daha bi iki defa konu açtım para yoktu şimdi bi kart buldum borç kule tipi çok büyük ya gürüntü iyi olsun az da bi soğutsun yeter o kadar yüksek oyun oynadığım yok çok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kasa deepccol cc v2
şöyle bir şeye ne dersiniz
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 Digital White ARGB
Özel tasarlanmış bakır ısı boruları sayesinde işlemcinizden gelen sıcaklığı anında emer ve geniş yüzeyli kanatçıklara aktararak hızlı bir şekilde dağıtır.www.gaming.gen.tr
Arcticbu nasıl mesela alınmazmı![]()
240 mm ye o para fazla benceAlıntıyı görüntülebu nasıl mesela alınmazmı
Arctic
Arctic Liquid Freezer III 240 ARGB ACFRE00142A İşlemci Sıvı Soğutucu
şuan işlemci 58 60 derece240 mm ye o para fazla bence
![]()
Thermalright Aqua Elite 240 White Sıvı Soğutucu
Hem su bloğu hem de fanlar, desteklenen anakart yazılımı ile kontrol edilebilen ve senkronize edilebilen adreslenebilir RGB aydınlatma ile donatılmıştır.www.gaming.gen.tr
![]()
Thermalright Frozen Prism 240 ARGB Sıvı Soğutucu
Her su bloğu ince işlenmiş ve boyanmış Alüminyum kasa ile birlikte gelir, plastikten daha fazla koruma ve dokunuş sunar.www.gaming.gen.tr
Bu büyük ihtimal liqmaxflo 360 sr la assa yukarı aynıdır o iyzico parola ile 1400 e falan geliyorduÜste de herturlu 3 fan daha alacagim diyosaniz Bence 360lık guzel bi sivi soğutma iyi gider, hem akvaryum kasaniz Kule tipi sogutucular estetik avisindan hiç guzel durmuyor
iyzico+ parola parayla 2600e falan alinabilir![]()
ENERMAX LIQMAX III ARGB Sıvı Soğutucu
Işıklı adreslenebilir RGB fan ve Aurabelt™ su bloğu, 16,8 milyon renk ile muhteşem aydınlatma efektleri sergiler.www.gaming.gen.tr
vala bilemedim hangisini alsam alsamda nasıl takacam oda var şimdi yani hiç almsammı acaba büyle kulanayımşuan işlemci 58 60 derece
stok soğutucuyla kullanıyorsanız kullanılmaz öylevala bilemedim hangisini alsam alsamda nasıl takacam oda var şimdi yani hiç almsammı acaba büyle kulanayım
vala öyle kulanıyorum 2 ay oldu alalıstok soğutucuyla kullanıyorsanız kullanılmaz öyle
Hocam attığıma baksana al geç bence pearless asassin gayet yeterli 9600x için %100 yüksek performans da 70 derece aşırı iyi zaten 1500 TL'ye bu performans bulamazsınPearless Assasin 120 se kullanıyorum 9600x işlemci ile boşta 41 derece yük altında 70-72Alıntıyı görüntüle
phantom spirit al geç hocamvala öyle kulanıyorum 2 ay oldu alalı