Neler Yeni

Sıvı Soğutma Montajına Yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Umut Akgün
Arkadaşlar merhaba dark guardian pro kasa topluyorum. sıvı soğutma olarakta Ml240L v2 aldım bütün bağlantıları yaptım fakat molex bağlantısında bir ucu bağlayıp diğer ucu anakarta bağlanan bir kablo psum da yok modulerde değil. Yardımcı olur musunuz? Fotoğraflarını atıyorum.

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.9 MB · Hit: 79
  • image.jpg
    image.jpg
    1.3 MB · Hit: 85

azahgumus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Azah Gümüş
Sıvı soğutucu hiç takmadım hangi tip kabloları var bilmiyorum ama. Kasanın diğer fanlarını fan kontrolcüsüne bağlayabilirsin. Fan kontrolcüsünden çıkan 4 veya 3 pin kabloyu da anakartın RGB veya ARGB soketine takabilirsin. Muhtemelen sıvı soğutucu için de aynı durum geçerlidir. Fan kontrolcüsüne bağlamayı deneyebilirsin veya aydınlatma yoksa direk anakart üzerinde cpu fan soketine takıp deneyebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pardon sıvı soğutucu için konuşuyormuşsun. Soğutucudan gelen dişi molexi PSU'nun erkek molexine bağlayacaksın. Bir de soğutucudan 4 pin kabloyu anakartın cpu fan soketine bağlayacaksın.

Molex kablo anakarta bağlanmıyor zaten.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Umut Akgün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıvı soğutucu hiç takmadım hangi tip kabloları var bilmiyorum ama. Kasanın diğer fanlarını fan kontrolcüsüne bağlayabilirsin. Fan kontrolcüsünden çıkan 4 veya 3 pin kabloyu da anakartın RGB veya ARGB soketine takabilirsin. Muhtemelen sıvı soğutucu için de aynı durum geçerlidir. Fan kontrolcüsüne bağlamayı deneyebilirsin veya aydınlatma yoksa direk anakart üzerinde cpu fan soketine takıp deneyebilirsin.

Pardon sıvı soğutucu için konuşuyormuşsun. Soğutucudan gelen dişi molexi PSU'nun erkek molexine bağlayacaksın. Bir de soğutucudan 4 pin kabloyu anakartın cpu fan soketine bağlayacaksın.

Molex kablo anakarta bağlanmıyor zaten.
Açıklamaların için teşekkürler sanırım hallettim dostum. Fan kontrolcüsünün bağlantısı içinde yardımcı olur musun? Fotoğrafını atıyorum

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.4 MB · Hit: 54

azahgumus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Azah Gümüş
Anakartının sağ altında Jrainbow1'e