Neler Yeni

Sıvı soğutma montajı için yardım

manhartcs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
ALİ BAŞARAN
Alıntıyı görüntüle
En yakın kendi kasam vardı sökeyim atayım dedim bu şekilde kontrolcüye bağlamanız gerekli
Kademe kademe ilerleyeyim dedim fotoğrafta göreceğiniz gibi cpu fan kısmında üç tane fanın birleştirilmiş kablosu takılı 4 pinli aıo pump kısmında 3 girişli pompanın kablosu takılı pompaya ait bir kablo daha var arkadan onun da fotoğrafını çekip şimdi göndereceğim nereye bağladığımı göstereceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kademe kademe ilerleyeyim dedim fotoğrafta göreceğiniz gibi cpu fan kısmında üç tane fanın birleştirilmiş kablosu takılı 4 pinli aıo pump kısmında 3 girişli pompanın kablosu takılı pompaya ait bir kablo daha var arkadan onun da fotoğrafını çekip şimdi göndereceğim nereye bağladığımı göstereceğim
Fotoğraf bir de bir önceki yazıda dediğim pompanın ikinci kablosunu arkaya uzattım arkada ikinci fotoğraftaki gibi sıvı soğutmanın kumandacına bağladım ve diğer ucunu da sata girişini de psu ya bağladım üçüncü fotoğraftaki de fanların herhangi bir yere takmadığım kablolari sanırım bundan bahsediyorsunuz ama bunu takabileceğim herhangi bir aparat yok

Ekler

• IMG_4488.jpeg
    IMG_4488.jpeg
    2.1 MB · Hit: 44
  • IMG_4489.jpeg
    IMG_4489.jpeg
    2 MB · Hit: 39
  • IMG_4490.jpeg
    IMG_4490.jpeg
    2.1 MB · Hit: 39
  • IMG_4491.jpeg
    IMG_4491.jpeg
    1.4 MB · Hit: 40
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Suat uslu
Instagram
suatusluuu
Twitter
suattuslu
Discord
suatusluuu
Evet bundan behsediyordum bunun için kontrolcü almalısınız benim attığım fotoğraftaki gibi rgblere ordan güç geliyor ve ordan renklerini kontrol edebiliyorum yani onları birleştirebileceğiniz bi aparat var mı bilmiyorum soğutmayla gelen kontrolcünün 1 girişi var oraya hangi fanı takarsanız onun rgbsi çalışır anca

manhartcs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
ALİ BAŞARAN
Evet bundan behsediyordum bunun için kontrolcü almalısınız benim attığım fotoğraftaki gibi rgblere ordan güç geliyor ve ordan renklerini kontrol edebiliyorum
İyi de bu kontrolcüyü almadan rgb çalıştıramıyor muyum zaten o kadar para verdim yani bu gerekiyor mu bunun bir yolu yok mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Suat uslu
Instagram
suatusluuu
Twitter
suattuslu
Discord
suatusluuu
Bunlardan biri kesinlikle sizin işinize yarıyor ya da hepsi de olabilir ama hangisi emin değilim konuyu yükseltin bilen biri olur belki yani ihtiyacınız olan şey bunlardan biri

İyi de bu kontrolcüyü almadan rgb çalıştıramıyor muyum zaten o kadar para verdim yani bu gerekiyor mu bunun bir yolu yok mu
Hayır bu tarz sıvı soğutucu veya rgb fan alan herkes ya kasasında mevcut olan kontrolcüye takıyor kasası kontrolcüsüz ise ekstradan alıp bağlantısını gerçekleştiriyor sorun etmeyin bilginiz yoktu sonuçta uğraştırır ama görüntüye değer hayırlı olsun

denizbulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Deniz Bulut
Zannetmiyorum sıvı soğutucu için kontrolcüye gerek olduğunu bende deepcoolun ürünü var ve anakarta bağlı uygulama ile kontrolünü yapıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mehmet İ.O.
aıo_pump yazan yere pompadan çıkan fanı
cpu_fan yazan yere radyatör fanlarını

en altta rgb_header yazan yere bütün rgbleri birleştirip takıcaksın.

Alıntıyı görüntüle

pompayı demek istedim :D
hocam konu dışı bir şey soracağım bu tür şemalara nereden ulaşabiliriz bazen ihtiyacım oluyorda

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,502
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
hocam konu dışı bir şey soracağım bu tür şemalara nereden ulaşabiliriz bazen ihtiyacım oluyorda
Anakartin ismini Google yaz oradan hangi marka ise o siteye gir. Oradan da destek bölümünde kılavuz var . Onu indirmen gerek

Top Bottom