- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kademe kademe ilerleyeyim dedim fotoğrafta göreceğiniz gibi cpu fan kısmında üç tane fanın birleştirilmiş kablosu takılı 4 pinli aıo pump kısmında 3 girişli pompanın kablosu takılı pompaya ait bir kablo daha var arkadan onun da fotoğrafını çekip şimdi göndereceğim nereye bağladığımı göstereceğimAlıntıyı görüntüle
En yakın kendi kasam vardı sökeyim atayım dedim bu şekilde kontrolcüye bağlamanız gerekli
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fotoğraf bir de bir önceki yazıda dediğim pompanın ikinci kablosunu arkaya uzattım arkada ikinci fotoğraftaki gibi sıvı soğutmanın kumandacına bağladım ve diğer ucunu da sata girişini de psu ya bağladım üçüncü fotoğraftaki de fanların herhangi bir yere takmadığım kablolari sanırım bundan bahsediyorsunuz ama bunu takabileceğim herhangi bir aparat yokKademe kademe ilerleyeyim dedim fotoğrafta göreceğiniz gibi cpu fan kısmında üç tane fanın birleştirilmiş kablosu takılı 4 pinli aıo pump kısmında 3 girişli pompanın kablosu takılı pompaya ait bir kablo daha var arkadan onun da fotoğrafını çekip şimdi göndereceğim nereye bağladığımı göstereceğim