Neler Yeni

Çözüldü✓ Sıvı soğutma montajında işin içinden çıkamadım yardım lütfen

r4NG3r

80+ Silver
Kasamdaki sivi sogutma montajinin yanlis oldugunu dusundugum icin soktum bastan monte ediyorum gorseldeki gibi yapmaya calistim ancak borular o ramlerin yanina gelmiyor.yani bu hale bile zor soktum borular bir turlu donmuyor bilmedigim bir taktigi mi var anlayamadim 2 saattir ugrasiyorum,umarim sorunu anlatabilmisimdir veya bu sekilde montajlasam sıkıntı olurmu?
9A93F1E1-AA33-4A2D-8947-19BD508E2B1B.png
5C0DA213-C08D-4685-9BB0-34F15080C0BA.jpeg

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,553
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Sıvı soğutma montajın pek doğru olmamış. Normalde borunun aşağıya gelmesi pek kabul edilmiyor. Yanlarda olması daha mantıklı fakat bu seferde sağa sola çarpıyor diyorsun o zaman yapabilecek pek bir şey yok. Fakat eğer yapabiliyorsan radyatörün borularnı aşağıya getir ya da radyatörü biraz daha aşağıya çek, bu kurulum pek sağlıklı değil.

r4NG3r

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıvı soğutma montajın pek doğru olmamış. Normalde borunun aşağıya gelmesi pek kabul edilmiyor. Yanlarda olması daha mantıklı fakat bu seferde sağa sola çarpıyor diyorsun o zaman yapabilecek pek bir şey yok. Fakat eğer yapabiliyorsan radyatörün borularnı aşağıya getir ya da radyatörü biraz daha aşağıya çek, bu kurulum pek sağlıklı değil.
Evet hocam bende gorseldeki gibi yana almaya calisiyorum ama asla o pozisyona gelmiyor az daha zorlasam borular patlayacak yani bende neden boyle oldu anlamadim

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,553
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Evet hocam bende gorseldeki gibi yana almaya calisiyorum ama asla o pozisyona gelmiyor az daha zorlasam borular patlayacak yani bende neden boyle oldu anlamadim
Radyatörün borularını aşağıya getirebiliyorsanız daha iyi olur. Bu kurulumda hava kabarcıkları sıkıntı olabiliyor.

Bu Ne Diyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
emre can
Kasamdaki sivi sogutma montajinin yanlis oldugunu dusundugum icin soktum bastan monte ediyorum gorseldeki gibi yapmaya calistim ancak borular o ramlerin yanina gelmiyor.yani bu hale bile zor soktum borular bir turlu donmuyor bilmedigim bir taktigi mi var anlayamadim 2 saattir ugrasiyorum,umarim sorunu anlatabilmisimdir veya bu sekilde montajlasam sıkıntı olurmu? Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
üste takmayı denedinmi aynı kasa bendede vardı 360mm takmıştım üste herhangi birşeye çarpmıyosa üste tak daha iyi olur

r4NG3r

80+ Silver
üste takmayı denedinmi aynı kasa bendede vardı 360mm takmıştım üste herhangi birşeye çarpmıyosa üste tak daha iyi olur
Uste olmuyor ramlere carpiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Radyatörün borularını aşağıya getirebiliyorsanız daha iyi olur. Bu kurulumda hava kabarcıkları sıkıntı olabiliyor.
Hocam sıkıntı o işte ben gel diyorumda borular gelmiyor 😂 yani anlatamadim cidden borular dönmuyor o ilk ssdeki hale nasil sokmuslar anlamadim

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,553
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Uste olmuyor ramlere carpiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam sıkıntı o işte ben gel diyorumda borular gelmiyor 😂 yani anlatamadim cidden borular dönmuyor o ilk ssdeki hale nasil sokmuslar anlamadim
Biraz evirip çevirmek gerekiyor çok zorlamadan. Ama senin kasa bu işe pek uygun değilmiş belli.

r4NG3r

80+ Silver
Biraz evirip çevirmek gerekiyor çok zorlamadan. Ama senin kasa bu işe pek uygun değilmiş belli.
Radyatoru bu konuma alsam belki borular döner,ama bu seferde pompa yukarda kalacak,o sıkıntı yaratir mi?

Ekler

• C60AA71A-251D-4C5D-B972-82A3A213A5D9.jpeg
    C60AA71A-251D-4C5D-B972-82A3A213A5D9.jpeg
    871.1 KB · Hit: 38

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,553
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,553
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Eren
Bu şekilde takacaksanız üst fanları havayı dışarı verecek şekilde taksanız daha doğru olmaz mı

NightWish2434

80+ Silver
Kasamdaki sivi sogutma montajinin yanlis oldugunu dusundugum icin soktum bastan monte ediyorum gorseldeki gibi yapmaya calistim ancak borular o ramlerin yanina gelmiyor.yani bu hale bile zor soktum borular bir turlu donmuyor bilmedigim bir taktigi mi var anlayamadim 2 saattir ugrasiyorum,umarim sorunu anlatabilmisimdir veya bu sekilde montajlasam sıkıntı olurmu? Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
kanka nzxt yazısı ters fark ettin mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,673
Üyeler
167,177
Son üye
truoity
Top Bottom