Neler Yeni

SIVI SOGUTMA OLMASINA RAGMEN ISLEMCI FAZLA ISINIYOR..

18beyto18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Beytullah
Arkadaslar merhaba , Ryzen5 5600 işlemciye sahibim İdcooling frostflow lite 240mm sıvı sogutmam var kasam dark guardian fakat dün battleteams2 oynarken fark ettim işlemci sıcaklıgım 80 dereceyi gördü, boşta 45 derecede falan calısıyor , macun kaynaklı bir sorun veya pompadan kaynaklı bir sorun olabilir mi , tavsiye ve önerileriniz nedir teşekkürler şimdiden.

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
boşta olanı normal ama oyunda fazla gibi
bende senin soğutucunun bi üstü yani lite olmayan modeli var şuan valodayım oda da sıcak 60 derecede işlemci
boşta 40 falan oluyor

18beyto18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Beytullah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk aldıgımda bi stress testi yapmıstım maks 75 görmüştüm orada şimdi 80 görünce bi şüphelendım , Macun siparişi verdim artic mx4 geldiğinde onunla deneyeceğim birde.
Soğutucunun pompasında sıkıntı olsa hiç sogutmaz diye düşünüyorum ama bilemedim pek bilgim yok ilk kez sıvı sogutma kullanıyorum cunkü

TRAras

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Bill
İlk aldıgımda bi stress testi yapmıstım maks 75 görmüştüm orada şimdi 80 görünce bi şüphelendım , Macun siparişi verdim artic mx4 geldiğinde onunla deneyeceğim birde.
Soğutucunun pompasında sıkıntı olsa hiç sogutmaz diye düşünüyorum ama bilemedim pek bilgim yok ilk kez sıvı sogutma kullanıyorum cunkü
Kardeşim yaşıyor musun :)

Ysuflix

80+ Gold
pompada sorun olsa boşta 70 falan olur. arkadaşımda 5950x corsair 240mm pompa bozulmuştu boşta 90 dereceydi.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Artic mx4 macun sipariş ettik , geldiğinde bir deneyelim o zaman belki macun kaynakli bir sorun olabilir
Macunları en son ne zaman yenilemiştiniz? Yaz geldi artık muhakkak macun yenilemek lazım

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Yine fazla gibi. Fanları veya başka bir şey yanlış takmış olabilirsiniz kontrol edin.

18beyto18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Beytullah
Top Bottom