Merhabalar sıvı soğutma bakıyorum aklımda 2 ürün var biri ASUS ROG Ryujin III 360 ARGB Extreme ve NZXT Kraken Elite 360 RGB bütçe sıkıntım yok bu ürünler arasından hangisini tercih etmeliyim asusa 2 katı para vermeye değer mi
lcd ekran takıntım olmasa 420 mm olanını almıştım bu modelin ama maalesef lcd ekran takıntım var![]()
Arctic Liquid Freezer III 360 ACFRE00136A İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Liquid Freezer III 360 ACFRE00136A İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Liquid Freezer III 360 ACFRE00136A İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 5.649,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
daha iyisi
420mm desteğin varsa daha iyi onerim varlcd ekran takıntım olmasa 420 mm olanını almıştım bu modelin ama maalesef lcd ekran takıntım var
bütçe nedirMerhabalar sıvı soğutma bakıyorum aklımda 2 ürün var biri ASUS ROG Ryujin III 360 ARGB Extreme ve NZXT Kraken Elite 360 RGB bütçe sıkıntım yok bu ürünler arasından hangisini tercih etmeliyim asusa 2 katı para vermeye değer mi