Arkadaşlar işlemcim için Sıvı soğutma almak istiyorum. Max 600 TL bütçe ile alabileceğim en iyi sıvı soğutma hangisidir ?
İşlemci : AMD RYZEN 5 3600
KASA : POWER BOOST VK-M202B TG
katılıyorumO bütçede alacağın hava soğutma daha performanslıdır.
Fuma2 öneririm.
İzoly alınmaz bu arada. Çok kalitesiz.Mesaj otomatik birleştirildi:
katılıyorum
+1Bu bütçede hava soğutms daha mantıklı.
Scythe Fuma 2 CPU Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Scythe Fuma 2 CPU Soğutucu fiyatlarını Akakçe ile takip et! Scythe Fuma 2 CPU Soğutucu özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Ama illa sıvı soğutma diyorsan
Deep Cool Gammaxx L240T BLUE 240mm Sıvı Soğutma Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Deep Cool Gammaxx L240T BLUE 240mm Sıvı Soğutma fiyatlarını Akakçe ile takip et! Deep Cool Gammaxx L240T BLUE 240mm Sıvı Soğutma özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
İzolymi?Mesaj otomatik birleştirildi:
katılıyorum
max 600 demişİzolymi?
Ama iyi değil, onun yerine hava soğutucu alsa daha iyi.max 600 demiş
Deep cool var çöp alınır izoly alınmaz.max 600 demiş
FrostFlow X 240 varken önermem.Ama illa sıvı soğutma diyorsan
Deep Cool Gammaxx L240T BLUE 240mm Sıvı Soğutma Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Deep Cool Gammaxx L240T BLUE 240mm Sıvı Soğutma fiyatlarını Akakçe ile takip et! Deep Cool Gammaxx L240T BLUE 240mm Sıvı Soğutma özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
evet id coolin alınabilir600 TL bütçeye sıvı soğutma önermem.
İlla sıvı soğutma olacaksa bütçeyi biraz arttırıp:Ä°Ålemci SoÄutucu ve Ä°Ålemci Fanı Modelleri | Gelbura.com
Ä°Ålemci SoÄutucu ve Ä°Ålemci Fanı Modelleri En Uygun Fiyatlar ve Hızlı Kargo ile Gelbura'da.www.gelbura.com
Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor
Ä°nternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.comwww.gelbura.com