Sıvı soğutma önerisi

AMDLSS

80+
Reaksiyon skoru
49
Bütçe
2500
İyi forumlar arkadaşlar Corsair iCue 4000X kasaya sahibim üstte 280mm destekliyor, 12600 işlemcisi ile kullanmak için sıvı soğutma arıyorum bütçem maksimum 2500 TL. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler

Arctic liquid freezer 240mm veya 280mm alabilirsin mükemmel iş çıkarıyo arctic.

Sıvı soğutmaya ne kadar ihtiyacın var çok mu gerekli?

Sıvı soğutucuya bu kadar para verme bence, daha uygun fiyatlı kule soğutucular fazlasıyla işini görür

İlla sıvı soğutucu istiyorsan uygun fiyatlı bir şeyler bak

Kalan parayı başka şekilde değerlendir daha güzel olur mesela kasaya ekstra fan al

O işlemciye hava soğutma yetecektir...Çek Noctua'yı...

Alacaksan da iyi bir sıvı al

Sıvı soğutmaya ne kadar ihtiyacın var çok mu gerekli?

Sıvı soğutucuya bu kadar para verme bence, daha uygun fiyatlı kule soğutucular fazlasıyla işini görür

İlla sıvı soğutucu istiyorsan uygun fiyatlı bir şeyler bak

Kalan parayı başka şekilde değerlendir daha güzel olur mesela kasaya ekstra fan al
Dostum tavsiyelerin için teşekkürler şuan zaten Reeven Hans kule tipi soğutucum var, sıvı soğutucu gerekli mi diye bir merakım olsa o şekilde konu açardım ben sadece sıvı soğutucu önerisi istedim.
Post automatically merged:

Almışken 280 lik olan modeli alki iyi olur senin için. İleriye dönük kullanırsın
Öneri için teşekkürler bu fiyata sanırım en iyisi bu.

O işlemciye hava soğutma yetecektir...Çek Noctua'yı...

Alacaksan da iyi bir sıvı al
Hava soğutma olarak elimde hava soğutma var zaten fakat hem ileriye dönük olması hemde bütçem olması sebebiyle sıvı soğutma almak istiyorum.

12600 çok ısınan bir işlemci değil diye biliyorum sıvı soğutma alma nedenini merak ettim cevaplarsan sevinirim

ARGB versiyonunu alabilirsiniz 100-200tl farkı vardı sonradan hevesiniz kalmaz hem. 240 MM ve 360 MM olanları kullandım. İkisinde de günlük kullanımda 59derece üstü görmedim 5800x3d-5800x ile. Stress testlerinde de full yükte 69-70 ve 59-65 değerlerindeydi.

12600 çok ısınan bir işlemci değil diye biliyorum sıvı soğutma alma nedenini merak ettim cevaplarsan sevinirim
Param var ve alabiliyorum yani bir nedeni olmasına gerek yok çünkü alabiliyorum.

ARGB versiyonunu alabilirsiniz 100-200tl farkı vardı sonradan hevesiniz kalmaz hem. 240 MM ve 360 MM olanları kullandım. İkisinde de günlük kullanımda 59derece üstü görmedim 5800x3d-5800x ile. Stress testlerinde de full yükte 69-70 ve 59-65 değerlerindeydi.
Bakayım hocam artık o an ki duruma göre zaten işlemci O.C olmuyor malum o kadar ısınacağını dahi düşünmüyorum fakat ileriye dönük olması açısından ARGB olmadan 280'lik alsam daha mantıklı gibi.

Eğer paradan sıkıntı yoksa corsair kasanla uyumlu corsair 280lik sıvı soğutma bakmanı öneririm daha uyumlu olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,128
Üyeler
190,866
Son üye
HasanE
Geri