Dostum tavsiyelerin için teşekkürler şuan zaten Reeven Hans kule tipi soğutucum var, sıvı soğutucu gerekli mi diye bir merakım olsa o şekilde konu açardım ben sadece sıvı soğutucu önerisi istedim.Sıvı soğutmaya ne kadar ihtiyacın var çok mu gerekli?
Sıvı soğutucuya bu kadar para verme bence, daha uygun fiyatlı kule soğutucular fazlasıyla işini görür
İlla sıvı soğutucu istiyorsan uygun fiyatlı bir şeyler bak
Kalan parayı başka şekilde değerlendir daha güzel olur mesela kasaya ekstra fan al
Öneri için teşekkürler bu fiyata sanırım en iyisi bu.Almışken 280 lik olan modeli alki iyi olur senin için. İleriye dönük kullanırsın![]()
Arctic Liquid Freezer II - 280 Intel / AMD Uyumlu, 280mm Radyatörlü, 2x14cm P14 Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00066A) | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Fan Boyutu 140mm EAN 4895213701976 Fana Kanat Rengi Siyah Max. Hava Akımı 72.8 CFM Fan Çerçeve Rengi Siyah...www.teknobiyotik.com
Hava soğutma olarak elimde hava soğutma var zaten fakat hem ileriye dönük olması hemde bütçem olması sebebiyle sıvı soğutma almak istiyorum.O işlemciye hava soğutma yetecektir...Çek Noctua'yı...
Alacaksan da iyi bir sıvı al
![]()
Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.536,09 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Param var ve alabiliyorum yani bir nedeni olmasına gerek yok çünkü alabiliyorum.12600 çok ısınan bir işlemci değil diye biliyorum sıvı soğutma alma nedenini merak ettim cevaplarsan sevinirim
Bakayım hocam artık o an ki duruma göre zaten işlemci O.C olmuyor malum o kadar ısınacağını dahi düşünmüyorum fakat ileriye dönük olması açısından ARGB olmadan 280'lik alsam daha mantıklı gibi.ARGB versiyonunu alabilirsiniz 100-200tl farkı vardı sonradan hevesiniz kalmaz hem. 240 MM ve 360 MM olanları kullandım. İkisinde de günlük kullanımda 59derece üstü görmedim 5800x3d-5800x ile. Stress testlerinde de full yükte 69-70 ve 59-65 değerlerindeydi.