ARCTIC Liquid Freezer II 360 attığından çok çok daha iyi ve 500tl daha ucuz sırf ekranı var birde marka diye kazık fiyata satıyorlar adam bütçem 2k demiş sen iki buçuk katından fazlasını öneriyorsun. 20k bütçesi olan kişiye Bütçeni arttır rtx 4090 al demekten ne farkı var bunun saçmalamışsın gerçektenBütçeni 3k arttırabilirsen cidden çok kaliteli bir tane alabilirsin 2k ya pek bulamadım
NZXT Kraken 240 RL-KN240-B1 240mm Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
2k ya ne önerebilirsin? 3K Artık bu ülkede fazla bir meblağ olmadığı için bunu önerdimİşlemci ve kasa modelleri nedir?
2000 lira bütçe de asla sıvı soğutma alınmaz. Kule tipi alırsan hem daha uzun ömürlü hem daha sessiz hem de daha performanslı olur. Kasana sığıyorsa Phantom spirit veya Peerless Assain al.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ARCTIC Liquid Freezer II 360 attığından çok çok daha iyi ve 500tl daha ucuz sırf ekranı var birde marka diye kazık fiyata satıyorlar adam bütçem 2k demiş sen iki buçuk katından fazlasını öneriyorsun. 20k bütçesi olan kişiye Bütçeni arttır rtx 4090 al demekten ne farkı var bunun saçmalamışsın gerçekten
İşlemci ve kasa modelleri nedir?
2000 lira bütçe de asla sıvı soğutma alınmaz. Kule tipi alırsan hem daha uzun ömürlü hem daha sessiz hem de daha performanslı olur. Kasana sığıyorsa Phantom spirit veya Peerless Assain al.
ARCTIC Liquid Freezer II 360 attığından çok çok daha iyi ve 500tl daha ucuz sırf ekranı var birde marka diye kazık fiyata satıyorlar adam bütçem 2k demiş sen iki buçuk katından fazlasını öneriyorsun. 20k bütçesi olan kişiye Bütçeni arttır rtx 4090 al demekten ne farkı var bunun saçmalamışsın gerçekten
İşlemci ve kasa modelleri nedir?
3k fazla demedim ama 5k para verebilecek olsa neden 2k bütçe belirtsin? 2kya sıvı soğutma yok ama çok kaliteli kule tipleri var. Phantom spirit gibi kaliteli kule tipleri senin attığın soğutucudan daha uzun ömürlü ve daha iyi soğutuyor.Bu da var 3k ya ge
2k ya ne önerebilirsin? 3K Artık bu ülkede fazla bir meblağ olmadığı için bunu önerdim
kule tıpı yeterlı 214xt de alabılırsın yarı fıyataKasa ENERMAX StarryFort SF21
İşlemci Ryzen 5 7500F
Phantom spirit al yıllarca kafan rahat, İşlemcin soğuk olsun konuyu uzatmaya gerek yok. Bu fiyata alabileceğin en iyi soğutucu. 3000 liralık sıvı soğutmalardan kat kat daha iyi ve uzun ömürlü bir soğutucu işlemcini rahatlıkla soğutur bütçene de uygunKasa ENERMAX StarryFort SF21
İşlemci Ryzen 5 7500F
bunun beyazı yokmu bulamadım daPhantom spirit al yıllarca kafan rahat, İşlemcin soğuk olsun konuyu uzatmaya gerek yok. Bu fiyata alabileceğin en iyi soğutucu. 3000 liralık sıvı soğutmalardan kat kat daha iyi ve uzun ömürlü bir soğutucu işlemcini rahatlıkla soğutur bütçene de uygun
https://www.gaming.gen.tr/urun/3849...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ bu değil miPhantom spirit al yıllarca kafan rahat, İşlemcin soğuk olsun konuyu uzatmaya gerek yok. Bu fiyata alabileceğin en iyi soğutucu. 3000 liralık sıvı soğutmalardan kat kat daha iyi ve uzun ömürlü bir soğutucu işlemcini rahatlıkla soğutur bütçene de uygun
Evet bu. En ucuzu o şuan sipariş edebilirsin
teşekkürler hocam son olarak bu kasaya sığar mıEvet bu. En ucuzu o şuan sipariş edebilirsin
Hocam bilmiyorum çok güzel soğutucu ama ondan eminim. Bazı insanlar bazı kısımları söküp spray boyayla boyuyor siyah-beyaz karışık bir şey oluyor çok iyi oluyorbunun beyazı yokmu bulamadım da