Neler Yeni

Çözüldü✓ Sıvı soğutma ramlere değiyor pc mavi ekran veriyor sürekli

GravityGG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ali Yücel
Selamlar herkese bir sıkıntım var sizlere danışmak istiyorum. Yeni kasa aldım cooler master mb511. Kasayı değiştikten sonra sıvı soğutma ramlere çarpıyor. Kasayı aldığıma da,sıvı soğutmayı aldığıma da bin pişman oldum. Sıvı soğutma msi coreliquid p240 radyatörden pompalı, ramler corsair vengeance pro. Kasayı değiştirdikten sonra sürekli mavi ekran vermeye başladı ramlerin uç tarafı fotoğrafta da göründüğü gibi birbirine yaklaşık duruyor,zor şer çalıştırdım pcyi ama bidaha da iyice tartıp düşünmeden ne sıvı soğutma alırım nede kasa,burnumdan geldi. Sıvı soğutmanın radyatörünü önde konumlandırsam pompasına bi zararı olur mu, ona göre yeni bi kasa bakayım diyorum. değerli yorumlarınızı bekliyorum
IMG_6202.jpg

NightWish2434

80+ Silver
sıvı soğutmadan olduğuna emin misin

GravityGG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ali Yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sıvı soğutmadan olduğuna emin misin
sıvı soğutma aldıktan sonra değiştirdim kasayı o zaman bi sıkıntı yoktu daha ufak bi kasaya geçince bu sorun başladı ramlerden olduğunu da şu şekilde anladım, ekran gelmiyordu başta bir şekilde silgiyle sile sile ekran geldi. sonra ramlerin hepsi takılı olmasına rağmen kullanılabilir ram değeri çok düşük gözüküyor ayriyetten frekansları da base haline dönüyor sürekli. xmp açtığımda ise pc sürekli (3-4 kez) baştan başlıyor ve xmp hiç açılmamış gibi 2666mhz oluyor .

r4NG3r

80+ Silver
Hocam benimde uste sigmadi ramler engel oldu öne taktim rahat rahat kullaniyorum keske zorlamasaydiniz

GravityGG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ali Yücel
Hocam benimde uste sigmadi ramler engel oldu öne taktim rahat rahat kullaniyorum keske zorlamasaydiniz
haklısınız ama pompası zarar görür diye üstte konumlandırmak istemiştim.

r4NG3r

80+ Silver

GravityGG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ali Yücel
O zaman yapacak bişey yok önde konumlandırıcam,hepinize değerli yorumlarınızdan ötürü teşekkür ederim.

NightWish2434

80+ Silver
Top Bottom