Neler Yeni

Yardım SIVI SOGUTMA SU SESİ VE YETERİNCE SOGUTMAMA PROBLEMİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Hakan
Merhabalar. Corsair H100 Rgb sıvı sogutma kullaniyorum. Hiçbir sorun yokken 15 gün önce sürekli su sesi gelme sorunu yaşamaya başladım. 3 gün önce de kasayı araçla 2-3 km başka bir eve taşıdım. Yeniden kurduğumda bu sefer oyunlarda sıcaklığın normalden fazla olduğunu gördüm (normalde 55-60 C den 75 lere cikiyordu. Sogutucuyu söküp hafif bir çalkaladım (sıvı sesine çözüm olacağını umarak- belki de yapılmaması gereken bir harekettir) sonra macun yenileyip geri taktım. Sıvı sesi çok azaldı ama şu an oyuna girince 90 derecelerde.

Garantisi de yok diye hatırlıyorum. Geri dönüşü var mı yoksa gg diyip başla soğutucu mu alayım ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
ömer faruk
daha önce hiç sıvısını değiştirdiniz ve pompanın doğru çalıştığından emin misiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Hakan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
daha önce hiç sıvısını değiştirdiniz ve pompanın doğru çalıştığından emin misiniz
Değiştirmedim. 2 yıl civarıdır kullaniyorum. Pompa aio pump soketine bağlı ve full devirde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada sıcaklıktan mı artık bilmiyorum oyunda değilken mavi ekran hatası aldım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
ömer faruk
ömrünü tamamlamış olabilir soğutucun pompanın %100 de çalışması normal bi durum değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,209
Üyeler
167,937
Son üye
nyz05
Top Bottom