normal sıcaklarda da mı sesi rahatsız ediyor yoksa sıcaklık artıncamıArkadaşlar tuf gaming LC ııı 360 argb LCd beyaz sıvı soğutma kullanıyorum hiç memnun değilim çok pompa sesi var ve soğutmasın8 da beğenmedim beyaz ve ekranlı bir sıvı soğutma önerir misiniz bütçe maksimum 15 k
Sistem bilginiz nedir ona göre hareket edelimArkadaşlar tuf gaming LC ııı 360 argb LCd beyaz sıvı soğutma kullanıyorum hiç memnun değilim çok pompa sesi var ve soğutmasın8 da beğenmedim beyaz ve ekranlı bir sıvı soğutma önerir misiniz bütçe maksimum 15 k
Pompa sesi sürekli varnormal sıcaklarda da mı sesi rahatsız ediyor yoksa sıcaklık artıncamı
Sorduğumda tuf serisinin böyle olduğunu söylediler saçma bir şekildearızalı olabilir teknik servise göndermeyi denesen?
id cooling frostflow x240 kullanıyorum 3 yıldır. suan aktıf sekılde 9700x işlemcimi 125w ppt ile kullanmaktayım ramlerimde OC lu olmasına ragmen 5600mhz cl36 dan 6000mhz cl34 ama voltaj gerilimleri yuksek ve safe olucak sekılde olmasından kaynaklı bır nebzede olsa fazla ısınıyor ama 75 derelerıgecmıyor kesınlıkle . pompa sesı fan sesı hıc bır porblem yasamadım rahatsız olmadım. ıdcooılıng urunlerını kesınlıkle denemenı önerırım.Ryzen 7 9800x3 d msi gaming trio 5070 ti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pompa sesi sürekli var
Panorama se nasılid cooling frostflow x240 kullanıyorum 3 yıldır. suan aktıf sekılde 9700x işlemcimi 125w ppt ile kullanmaktayım ramlerimde OC lu olmasına ragmen 5600mhz cl36 dan 6000mhz cl34 ama voltaj gerilimleri yuksek ve safe olucak sekılde olmasından kaynaklı bır nebzede olsa fazla ısınıyor ama 75 derelerıgecmıyor kesınlıkle . pompa sesı fan sesı hıc bır porblem yasamadım rahatsız olmadım. ıdcooılıng urunlerını kesınlıkle denemenı önerırım.