Neler Yeni

Sivi sogutma tavsiyesi

Ali.Alkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Durmuş Ali Alkan
Arkadaşlar merhaba işlemci olarak Ryzen5 3600 kullanıyorum. Ama stok sogutucuyla çok ısınıyor 80 dereceleri gördüm. https://www.vatanbilgisayar.com/xig...x120mm-ati20-fanli-islemci-sivi-sogutucu.html
Bu modeli almayi düşünüyorum. Xigmatek fanları kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadim. Markada sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum. Son olarak rakip forumda GamePower warcry kasam olduğunu, 3adet normal ve 3 adet egzos fanı olduğunu yazdım hava akışı iyi değil dediler bide bilen sormak lazım sizce nasil dir?

ventioNN

80+ Platinum
kardeşim son sorunu okurken ciddi anlamda güldüm. Warcry'in hava akışının kötü olduğunu söyleyen cidden kim? Biraz önce açıkladım tekrar açıklayayım; Warcry çift taraflı ve gerek görünüş gerekse hava akışı olarak muazzam bir kasa. GP'nin ürünü olduğu için önyargılı olanlar var ama ben bizzat kendim test ettim. Fanları düzgün ayarlarsan, kasanın hava giriş-çıkışında hiçbir sorun yok.

Ali.Alkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Durmuş Ali Alkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kardeşim son sorunu okurken ciddi anlamda güldüm. Warcry'in hava akışının kötü olduğunu söyleyen cidden kim? Biraz önce açıkladım tekrar açıklayayım; Warcry çift taraflı ve gerek görünüş gerekse hava akışı olarak muazzam bir kasa. GP'nin ürünü olduğu için önyargılı olanlar var ama ben bizzat kendim test ettim. Fanları düzgün ayarlarsan, kasanın hava giriş-çıkışında hiçbir sorun yok.
Ben şu anda yanda 3 altta 3 yukarda iki olmak üzere 8 fan kullanıyorum kasada o iki taneyi çıkardim ama ses yapıyor diye. Birde Adam devamli kasanın hava akışının kötü olduğunu söylüyor diyorum nababilirim o zaman yine kasaya kötü diyor 😂

ventioNN

80+ Platinum
Ben şu anda yanda 3 altta 3 yukarda iki olmak üzere 8 fan kullanıyorum kasada o iki taneyi çıkardim ama ses yapıyor diye. Birde Adam devamli kasanın hava akışının kötü olduğunu söylüyor diyorum nababilirim o zaman yine kasaya kötü diyor 😂
Donanım arşivi'nin videosunun linkini at sussun.:)

Farway

80+ Silver
Fiyat aralığın nedir acaba? Dün bende 3600 için bir sipariş verdim kargoda şuan yarın gelicek.Beklerseniz incelememi atarım

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Farway

80+ Silver

Ali.Alkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Durmuş Ali Alkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyat aralığın nedir acaba? Dün bende 3600 için bir sipariş verdim kargoda şuan yarın gelicek.Beklerseniz incelememi atarım
800 e kadar Yolu var kanka. Ondan dolayı biraz daha uygun fiyatlı sıvı soğutmalara da bakiyorum. Beklerim Ben aldigin ürün neydi
Mesaj otomatik birleştirildi:

ML240L Hiç alma.
Bu eski bir model oldugu için pek içim ısınmadı kanka buna

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
O kadar çıkmaya gerek yok.
Bu fazlasıyla iş görür.
800 e kadar Yolu var kanka. Ondan dolayı biraz daha uygun fiyatlı sıvı soğutmalara da bakiyorum. Beklerim Ben aldigin ürün neydi

Bu eski bir model oldugu için pek içim ısınmadı kanka buna

Ama istersen;

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
ML240L Hiç alma.
Aynısı ama daha ucuzu

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Ali.Alkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Durmuş Ali Alkan
Evet tek eksiği RGB Teknobiyotikte 520 lira oradan bakmanı öneririm.
Aynen Ben estetiğe de önem veriyorum açıkçası biraz ondan dolayı xigmatek aurora arctic 240 hoşuma giti hem de bildiğim bir marka olduğu için tavsiyenizi almak istedim

Aynen kanka zaten Ben onun olmayacağını da söyledim 😅 silverstone markasını pek bilmiyorum Ben ondan dolayı pek de almak istemiyorum açıkçası bildiğimizden şaşmamak lazım

Son düzenleme:

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Silverstone Bilindik ve kaliteli bir marka.
Aynen Ben estetiğe de önem veriyorum açıkçası biraz ondan dolayı xigmatek aurora arctic 240 hoşuma giti hem de bildiğim bir marka olduğu için tavsiyenizi almak istedim

Aynen kanka zaten Ben onun olmayacağını da söyledim 😅 silverstone markasını pek bilmiyorum Ben ondan dolayı pek de almak istemiyorum açıkçası bildiğimizden şaşmamak lazım
ML240L'den iki kat daha iyi ilk attığım Silverstone.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,078
Üyeler
166,875
Son üye
alpkaank
Top Bottom