Neler Yeni

Sıvı soğutma tehlikeli midir

Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Furkan çelik
Merhaba iyi günler. Öncelikle yurtdışından ürün getirip satıyorum. Elimde fazladan Aigo t120 sıvı soğutma bulunuyor. Ryzen 5 1600 işlemcimde montajı yaptım. Lakin tereddüt ediyorum. Acaba sıvı sisteme zarar verir mi? sizce kullanmalı mıyım?

YiğitAysul

80+ Silver
Merhaba iyi günler. Öncelikle yurtdışından ürün getirip satıyorum. Elimde fazladan Aigo t120 sıvı soğutma bulunuyor. Ryzen 5 1600 işlemcimde montajı yaptım. Lakin tereddüt ediyorum. Acaba sıvı sisteme zarar verir mi? sizce kullanmalı mıyım?
Niye zarar versin ki

whoamii

80+ Silver
İçerisindeki sıvı şey su değil özel bir sıvı ve sonuçta sistemin üzerine dökmeyeceksiniz, sorun çıkarmaz.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Eğer kalitesiz bir sıvı soğutma ise riski var ama normal olarak sıvı sogutmalarin çok çok nadir sıkıntı yaşattı oluyor oda deo ürünler 2. El veya dedim gibi markası iyi olmayan ürünler sıkıntı çıkarır markalı sıvı sogutmalar mimarisi fabrikada bu sorunu çıkarmaması için en iyi şekilde tasarlanıyor ucuz olan markasız sıvı sogutmalar işte hortumundan radyatörünü felan kalitesiz yapıp piyasa sürüyorlar genelde sıkıntı çıkaran onlar oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Furkan çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer kalitesiz bir sıvı soğutma ise riski var ama normal olarak sıvı sogutmalarin çok çok nadir sıkıntı yaşattı oluyor oda deo ürünler 2. El veya dedim gibi markası iyi olmayan ürünler sıkıntı çıkarır markalı sıvı sogutmalar mimarisi fabrikada bu sorunu çıkarmaması için en iyi şekilde tasarlanıyor ucuz olan markasız sıvı sogutmalar işte hortumundan radyatörünü felan kalitesiz yapıp piyasa sürüyorlar genelde sıkıntı çıkaran onlar oluyor
Aigo hakkında bilginiz var mı?

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Aigo hakkında bilginiz var mı?
Ülkemizde distribitör garantisi olmayan bir marka bildiğim kadarıyla yani bilmiyorum ülkemizdede yaygın olmayan bir marka oldu için bir şey söyleyemem belki yur dışında iyibir marka olabilir araştırma yapıyorum onunla alakalı şu an

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Furkan çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ülkemizde distribitör garantisi olmayan bir marka bildiğim kadarıyla yani bilmiyorum ülkemizdede yaygın olmayan bir marka oldu için bir şey söyleyemem belki yur dışında iyibir marka olabilir araştırma yapıyorum onunla alakalı şu an
Baktınız mı hocam

THEKINGBRAWL.exe

80+ Bronze
Sıvı soğutma tehlikeli değildir

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
İyisini alırsan çok iyidir.

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
tek zararı bütçenize olur

Dandelion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Yusuf
Instagram
cik_cik_cikk
Steam
YusufBeyN