Neler Yeni

SIVI SOĞUTMALARA GÜVENİLİR Mİ?

Xesha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Can Kocatürk
Geçen gün arkadaşım bana sıvı soğutma kullanma boruları giderse anakartın çöp olur dedi. Benimde aklıma takıldı. Kullanılır mı?

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu
Geçen gün arkadaşım bana sıvı soğutma kullanma boruları giderse anakartın çöp olur dedi. Benimde aklıma takıldı. Kullanılır mı?
Kimisi güvenilir kimisi değil kaliteli markalara yönelin daha çok.

Zerodmr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Abdullah demir
kaliteli bir marka alırsan çok sıkıntı olmaz ama arkadaşının dediği doğru patlarsa gitti kısa devre yaptırıp bozar ama sanırım bazı markalarda iletken olmayan sıvılarla yapmaya başlamış diye duydum ne kadar doğru tartışılır

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Mis gibi kullanılır o borular sadece plastikten oluşmuyor kaç tane katman var içerisinde zorlamazsan hiç bir şey olmaz. Üretiminde sorun olmazsa hiçbirşey olmaz. Tabi kaliteli bir şey alırsan.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
kaliteli markalarda sorun çıkmıyor genelde

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Custom sıvı soğutmalar problemli, en ufak bir montaj hatasını affetmez, o yüzden standart kullanıcılar için güvenilir değil.
Ama AIO sıvı soğutucular arkadaşların dediği gibi kaliteli marka ve modellerden seçilirse gayet güvenilir.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
berkay enes demir
ssıvı soğutma dediği gibi arkadaşın sızdırdımı gitti ama iyi kaliteli bir marka alırsan mis gibide kullanırsın

Top Bottom