Neler Yeni

Sıvı soğutmam ram yuvasını engelliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Orhan
Arkadaşlar iyi akşamlar rampagenin kasasına powerboost novel 120 tek fanlı sıvı soğutmasını bir türlü yerleştiremedim üstte takınca cpuya gelen güç 8pin güç kablosuna baskı yaptı. Arkaya diğer türlü takıncada ekran kartı kısmını kapattı hep bir yere takıldı en sonYerleştirdiğimde de ramleri takarken ilk slotu engelllediğini farkettim bunu nasıl düzeltebilirim en mantıklı yol ne olur
image.jpg

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
Eren Bilal Cihan
Arkadaşlar iyi akşamlar rampagenin kasasına powerboost novel 120 tek fanlı sıvı soğutmasını bir türlü yerleştiremedim üstte takınca cpuya gelen güç 8pin güç kablosuna baskı yaptı. Arkaya diğer türlü takıncada ekran kartı kısmını kapattı hep bir yere takıldı en sonYerleştirdiğimde de ramleri takarken ilk slotu engelllediğini farkettim bunu nasıl düzeltebilirim en mantıklı yol ne olur Alıntıyı görüntüle
Hocam burdan ram girer gibi duruyor ama

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Yusuf Gümüş
Üstte arkaya taktıgım zaman cpuya gelen 8 pin güç girişini kapatıyor. Üstte öne doğru takınca yine ram slotlarını kapatıyor komple.
Üstte cpu güç girişi hizasına sığıyorsa oraya takın. Cpu girişinin önününü kapatsın birsey olmaz. Zaten güç girişini taktıktan sonra bir daha çıkarmayacaksınız bu sebepten önünün açık olmasına gerek yok.

OmerL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Omer
Arkadaşlar iyi akşamlar rampagenin kasasına powerboost novel 120 tek fanlı sıvı soğutmasını bir türlü yerleştiremedim üstte takınca cpuya gelen güç 8pin güç kablosuna baskı yaptı. Arkaya diğer türlü takıncada ekran kartı kısmını kapattı hep bir yere takıldı en sonYerleştirdiğimde de ramleri takarken ilk slotu engelllediğini farkettim bunu nasıl düzeltebilirim en mantıklı yol ne olur Alıntıyı görüntüle
Eğer borular engel olmazsa ters takmayı deneyebilirsin. Powerboost yazısı ters olacak. Borulardan dolayı görüntü de hoş olmayabilir ama denemeye değer.

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Alihan YILMAZ
Sana daha geniş bir kasa lazım. Öyle görünüyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Orhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sana daha geniş bir kasa lazım. Öyle görünüyor.
Kasa zaten uygun değil ama anlamadım sıvı soğutmayı siögesi bana bakcak şekilde takınca borula ram slotlarını neden kapatıyor. 4.rami kanırtarak takabilirim belki ama bir yandaki rama yaslanıyor boru ittiği için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,867
Üyeler
167,897
Son üye
Clb2
Top Bottom