Neler Yeni

sıvı soğutmanın içinde ne var?

ekremabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Burak
The coolant inside of a liquid cooler is a mixture of propylene glycol and distilled water, with the split of these depending on what environment the manufacturer expects the cooler to occupy. This mixture doesn't “evaporate,” per se, but does slowly permeate the tubes containing the cooler
NZXT Sayfasından.

Stread

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Burak K
İletkenliği arttıran bir sıvı içine ayran koymayı deneyenler bile oldu ama tavsiyem siz adamların sıvı soğutma için tavsiye ettiği özel sıvıdan şaşmayın.

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
The coolant inside of a liquid cooler is a mixture of propylene glycol and distilled water, with the split of these depending on what environment the manufacturer expects the cooler to occupy. This mixture doesn't “evaporate,” per se, but does slowly permeate the tubes containing the cooler
NZXT Sayfasından.
Yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Berk Hasan
NZXT Sayfasından.
güzel ama ingiliççe

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
sıvı soğutmaların radyötöründen biraz bahsedeyim sıvı soğutma radyötörlerinde 12 kanal bu kanalları 6 tanesi yan yana sıcak 6 tanesi soğuk sıvıyı dolaştırır ve 12 kanalın aralarında aliminyum kanatçıklar bulunur ve bu kanatçıklar ne kadar sıkı olursa daha fazla soğutma performansı artar ama radyötörü soğutmak zorlaşır bu yüzden sıvı soğutmalarda genellikle daha çok statik basınçlı fanlar bulunur yanlışım varsa söyleyin düzelteyim çok üst düzey bir bilgiye sahip değilim
Mesaj otomatik birleştirildi:

sıvı soğutmaların sıvıları hakkında çok bilgim yok soğutma performansını arttıran ne varsa ondan var saf su ve yağlı su gibi bir şey de var adını bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de merak ediyorum bu arada :D bilen var mı?
ben bildiğim kadarıyla anlatmaya çalıştım okuyabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,839
Üyeler
163,889
Son üye
kulaksiz
Top Bottom