Neler Yeni

Sıvı Soğutmaya farklı fan takmak

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Tolga Gönültaş
Selam dostlar aşağıda ki sıvı soğutmayı alacağım size size sorum ise ürünün kendi fanlarını değil Lian Li al120 model olan fanları takacağım performans olarak bir fark yaratır mı yani soğutucunun kendisinden çıkan fanı kullanmasak ne olur ?

lian li 120mm fan

louis bloom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Tolga Gönültaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ikisi birlikte 7k TL ye geliyor bence direkt bunu alın illa lcd ekranlı olsun diyorsanız, fanları da 10/10
Lcd ekranlı istiyorum hocam peki sizin verdiğiniz ürünü almadım diyelim yine de konu da bahsettiğim gibi kullanmak mümkün mü

louis bloom

80+ Silver
Lcd ekranlı istiyorum hocam peki sizin verdiğiniz ürünü almadım diyelim yine de konu da bahsettiğim gibi kullanmak mümkün mü
evet mümkün herhangi sorun yaratmaz ama sys fanlara değil cpu fanlara bağlayın yine sıvı soğutucu kurulumunun aynısı şeklinde

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
Takılır. Radyatörler için statik basıncı yüksek fanlar kullanılmasını tavsiye ederim.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,475
İsim
yusuf ecer
her sıvı soğutmada mümkün bu olay, kasaya fan takar gibi çıkarıp takabiliyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve şuna da dikkat edin, kasa fanları da takabilirsiniz ama basınç vs olayları var takacağınız fanları araştırıp kullanın

louis bloom

80+ Silver

ve şuna da dikkat edin, kasa fanları da takabilirsiniz ama basınç vs olayları var takacağınız fanları araştırıp kullanın
o konuda sıkıntı yaşamaz lianli fanları linkteki soğutucunun fanlarından kaliteli

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,475
İsim
yusuf ecer
o konuda sıkıntı yaşamaz lianli fanları linkteki soğutucunun fanlarından kaliteli
mantıken referans olsun diye söyledim belki başka fanlara vs yönelirse dikkat etsin diye hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Tolga Gönültaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Yok dostum link de ki fanları kullanacağım bir kaç video da ki taktıklarını gördüm emin olmak istedim giriş kısmı nasıl olacak yanı kutu içersinden çıkan coklayıcıya mi takmam gerek ?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,475
İsim
yusuf ecer
Yok dostum link de ki fanları kullanacağım bir kaç video da ki taktıklarını gördüm emin olmak istedim giriş kısmı nasıl olacak yanı kutu içersinden çıkan coklayıcıya mi takmam gerek ?
ben de 10gün önce yaptım aynı işlemi, fanları radyatöre yerleştirdikten sonra fanlarını değiştirmek istediğiniz sıvı soğutmada bağlantıları oluyor o girişlere bağlamanız yeterli oluyor,arkadan da rgb kablosunu kontrolcüye takıyosunuz bitti

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,579
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Devasa bir fark olacağını sanmıyorum. O fanlar görünüm olarak güzel fakat performans olarak öyle ahım şahım bir olayı yok.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,579
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Hatta şu an Gigabyte'ın fanlarına baktım kağıt üzerinde daha güçlüler :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Tolga Gönültaş
ben de 10gün önce yaptım aynı işlemi, fanları radyatöre yerleştirdikten sonra fanlarını değiştirmek istediğiniz sıvı soğutmada bağlantıları oluyor o girişlere bağlamanız yeterli oluyor,arkadan da rgb kablosunu kontrolcüye takıyosunuz bitti
tamamdır hocam anladım aynı işlem oluyor soğutucunun girişlerine takıyorsun lian li iyi marka deniyor bende onu seçtim haliyle

Hatta şu an Gigabyte'ın fanlarına baktım kağıt üzerinde daha güçlüler :D
yani boşa masraf yapma diyorsun :D

Top Bottom