O parça zaten Intel parçası kanki onunla işin yok am4 olan parçaları kullanacaksınAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleişlemci ryzen 5 7600 anakart gıgabyte a620 mh ilk resimdeki sıvı soğutmadan cıkan parça kasanın arka bölümündeki yuvaya uyumlu değil iade edeyimmi Alıntıyı görüntüle
knk başka parça yok tek bu var vidada kalmadı montajladım söktüm geri am5 işlemciO parça zaten Intel parçası kanki onunla işin yok am4 olan parçaları kullanacaksın
Youtubeda takma videoları var bakabilirsin
soldaki parçanın uç kısımları hareketli , çentikleri birer tane dışarı çıkarırsan olur muhtemelenknk başka parça yok tek bu var vidada kalmadı montajladım söktüm geri am5 işlemci
yok hocam sabitsoldaki parçanın uç kısımları hareketli , çentikleri birer tane dışarı çıkarırsan olur muhtemelen
bir bakayım hocamAnakart kutusundan braket çıkmali diye biliyorum, çıkmadı mı ?
diğer tarafından bak bir tane çentik gibi bir şey olması lazım onu sıkınca hareket ediyordu sanırım deepcoolun söketiyok hocam sabit
olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir bakayım hocam
yok hocam ne yaptıysam olmadı fakat uzasa bile yine uymuyordiğer tarafından bak bir tane çentik gibi bir şey olması lazım onu sıkınca hareket ediyordu sanırım deepcoolun söketi
malesef hocamAnakart kutusundan braket çıkmali diye biliyorum, çıkmadı mı ?
Aldığınız siteyi arayıp sorun bakalım onlar yardımcı olacaktır. Olmadı iade edersin .yok hocam ne yaptıysam olmadı fakat uzasa bile yine uymuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
malesef hocam