Sıvı soğutucu fanımdan değişik sürekli ses geliyor.

schawed

80+
Reaksiyon skoru
8
Öncelikle merhabalar hayırlı günler hocalarım,
yaklaşık bir ay önce videoda ki sorun vardı ama tek tük yapıyordu bende çok az bişe fana dokunarak içe doğru iterek çalışırken o sesi kesiyodum ama artık tümden bu ses var ve hiç bi şekilde kesilmiyo netten araştırdığım da yağlanabilir falan deniyordu şuan elimde bi yağ yok bir kaç gün sonra anca alabilirim makine yağı yada gres yağı oluyormuş sanırım elimde şuan yok ama bi başka yerde de traş makinelerinden çıkan bi şişe var onda yağ olduğunu söylemişlerdi onu kullanabilirsiniz diye bu doğrumu o yağ işe yarar mı ? ayrıntılı bilgi verirseniz çok iyi olur ona göre ne yapabilirim yol izliyeceğim.

Bu arada fanı direk söküp elimde çalıştırdığım da ses vardı bildiğiniz böyle sürter gibi motor sesi geliyodu banada mantıklı geldi yağlanması ? sizlerden de fikir almak istedim.

Aşağıdaki linkte fan videosu vardır arızayı dinlemek isteyen bakabilir teşekkür ederim.

FAN ARIZA VİDEOSU YOUTUBE LİNK

Pompadan olmadığı kesin değil mi?

yağlanır güzel de olur ama ucuz fanların çoğunda hazne kapalı fanın arkasından kontrol etmek lazım

Pompadan olmadığı kesin değil mi?

yağlanır güzel de olur ama ucuz fanların çoğunda hazne kapalı fanın arkasından kontrol etmek lazım
peki bu dediğim traş makinesinin yanında gelen yağ olur mu ? küçük bi şişe yağ gelmişti yanında da. bu arada evet pompadan değil direk fanı söküo elimde çalıştırdım elimde de motor sesi gibi bi ses verdi bu yağ eksikliğinden kaynaklı mı ?

peki bu dediğim traş makinesinin yanında gelen yağ olur mu ? küçük bi şişe yağ gelmişti yanında da. bu arada evet pompadan değil direk fanı söküo elimde çalıştırdım elimde de motor sesi gibi bi ses verdi bu yağ eksikliğinden kaynaklı mı ?
İş görür o yağ

Çözüp çözmeyeceğini deneyerek görmek lazım çoğu zaman yağlamak çözer

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,581
Üyeler
184,650
Son üye
salihock88
Geri