SIVI SOĞUTUCU ÖNERİSİ

runzeus

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
3000
işlemcim ryzen 5 5600x herhangi bir oyun açtığımda işlemci 90-100 dereceye kadar çıkıyor bazen 100 dereceyi bile geçtiği oluyor bunun için sıvı soğutucu almak istiyorum ve önerilerinizi bekliyorum.
(almışken 240mm sıvı soğutucu almayı düşünüyorum.)

5600x için sıvı soğutucu gereksiz hocam. Git bi tane kule tipi hava soğutma al daha faydalı olur bence.

5600x için sıvı soğutucu gereksiz hocam. Git bi tane kule tipi hava soğutma al daha faydalı olur bence.
Şu iğrenç gözüken soğutmadan ne anlıyorsunuz sıvı soğutma daha ergonomik ve gösterişli ve göze daha güzel hitap ediyor. O ne öyle kafam kadar soğutma mı olur. Bedava verseler almam

uygunken bu alınır
Şu iğrenç gözüken soğutmadan ne anlıyorsunuz sıvı soğutma daha ergonomik ve gösterişli ve göze daha güzel hitap ediyor. O ne öyle kafam kadar soğutma mı olur. Bedava verseler almam
normalde sıvı soğutmalar 3k , 1.7k ya aynı performansı almak için hava soğutma gayet de alınır ama şu an le520 aşırı ucuz direkt bu alınır

hocam almışken sıvı soğutucu alıyım diyorum sistemi ileride büyütürüm diye düşündüm.
Cooler master ml240 v2 güzel kullandım ben 5800x i çok rahat soğutuyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

uygunken bu alınır

normalde sıvı soğutmalar 3k , 1.7k ya aynı performansı almak için hava soğutma gayet de alınır ama şu an le520 aşırı ucuz direkt bu alınır
Bazı kule tipi soğutucular sıvı soğutma parasıyla yarışıyor bence sıvı soğutma göze daha çok hitap ediyor. Tercih meselesi tabi

Cooler master ml240 v2 güzel kullandım ben 5800x i çok rahat soğutuyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bazı kule tipi soğutucular sıvı soğutma parasıyla yarışıyor bence sıvı soğutma göze daha çok hitap ediyor. Tercih meselesi tabi
assasin 4 vb alırsan öyle de 2 heatsinkli peerless assasin veya phantom spirit fazlasıyla yeterli , 1.7k ve 240mm sıvılardan aşşağı değil

Ben performansına bakarım sistemin, kasanın içinde ne yaşıyorlar pek beni alakadar etmiyor. @Cavuskerem in dediği gibi uygun fiyatlı bulunursa alınabilir ama kaliteli olmayan sıvı soğutmalar bazen sorun çıkartabiliyorlar dikkat etmek lazım.

Geri