Neler Yeni

🔥İndirim SIVI SOĞUTUCU ÜRÜNLERİNDE %15 İNDİRİM HANGİSİ ALINIR ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
pcheveslisi11
kule tipi sogutucu var bosta 38 derece
nerde yasıon odam sıcak birde benim sistemim bu nasıl sence
Mesaj otomatik birleştirildi:

kule tipi sogutucu var bosta 38 derece
nası ya bende anlamadım bozuk sandım fakat oyunlarda fpsde veriyor yeni aldım ama 1 hafta oldu belki o yüzden fakat nerdeyse birkaç saat pc kapadım onun dışında dün birde bugün 20 saatten fazladır açık pc toplasan birde üstüne oyun açtım :D the forest 2 saat boyunca 2k ayarlarda
gta 5 iniyor neyse nazar değecek şimdi :D

TahinPekmez

80+ Silver
nerde yasıon odam sıcak birde benim sistemim bu nasıl sence

nası ya bende anlamadım bozuk sandım fakat oyunlarda fpsde veriyor yeni aldım ama 1 hafta oldu belki o yüzden fakat nerdeyse birkaç saat pc kapadım onun dışında dün birde bugün 20 saatten fazladır açık pc toplasan birde üstüne oyun açtım :D the forest 2 saat boyunca 2k ayarlarda
gta 5 iniyor neyse nazar değecek şimdi :D
ben 1080p de kullandigim icin islemciye daha fazla yük biniyor. sen 2k. bu nedenle biraz benim ki fazla olmasi normal. nazar degmesin diyelim

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
pcheveslisi11
ben 1080p de kullandigim icin islemciye daha fazla yük biniyor. sen 2k. bu nedenle biraz benim ki fazla olmasi normal. nazar degmesin diyelim
hocam ama oyunda benimde artıyor yük binince sizce hangi soğutucu alınır

hocam kasa ful mesh ama önden üstten o yüzden olabilir sizin neki kasa

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,304
İsim
Berk
vay be cm masterliquid v2 almıştım 10. ay taksidini ödüyorum hala.. 1,500 almıştım ne ara bu fiyatlara geldi bunlar.. konuya gelecek olursak 12400f ile kullanıyorum çok memnunum işlemci çok serin çalışıyor lakin bu fiyat aralığına çıksaydım 360mm lik bir şey bakardım diye düşünüyorum

TahinPekmez

80+ Silver
benim quardian kasa var ama toz filtresi var o bayagi havayi da engelliyor tozun yaninda

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
pcheveslisi11
vay be cm masterliquid v2 almıştım 10. ay taksidini ödüyorum hala.. 1,500 almıştım ne ara bu fiyatlara geldi bunlar.. konuya gelecek olursak 12400f ile kullanıyorum çok memnunum işlemci çok serin çalışıyor
hocam benim kasaya sığarmiki uyumlu olurmu yani

benim tek önde değil yanlarda boş hocam ne zaman aldınızki pcyi alalı ne kadar oldu ben yeni aldım 1 haftadır
benim quardian kasa var ama toz filtresi var o bayagi havayi da engelliyor tozun yaninda

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,304
İsim
Berk
hocam benim kasaya sığarmiki uyumlu olurmu yani

benim tek önde değil yanlarda boş hocam ne zaman aldınızki pcyi alalı ne kadar oldu ben yeni aldım 1 haftadır
ben sıvı soğutucuyu kasanın üst bölümüne konumlandırmak istediğim için başta ramlere çarpıyordu ramleri değiştirmek zorunda kaldım low profile ramlere geçtim o şekilde sığdı büyük ihtimal ön tarafa mesh bölüme konumlandırırsanız sığar diye düşünüyorum gerçi sizin anakart amd tabanlıymış intelde ram soketleri çok yukarıda bırakmışlar belki anakartınızın soketleri biraz daha aşağıda ise üste de sığabilir anakart ve kasa ölçülerine bakmak lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
pcheveslisi11
hocam işlemci birde hep 4.00ghz şu anda neyse sadece psu yetermiki 650w 80+ FSP HYPER PRO psu yetermiki

hocam sistem bu https://www.gaming.gen.tr/urun/2928...v1-16gb-16gb-ram-500gb-ssd-gaming-bilgisayar/
ben sıvı soğutucuyu kasanın üst bölümüne konumlandırmak istediğim için başta ramlere çarpıyordu ramleri değiştirmek zorunda kaldım low profile ramlere geçtim o şekilde sığdı büyük ihtimal ön tarafa mesh bölüme konumlandırırsanız sığar diye düşünüyorum gerçi sizin anakart amd tabanlıymış intelde ram soketleri çok yukarıda bırakmışlar belki anakartınızın soketleri biraz daha aşağıda ise üste de sığabilir anakart ve kasa ölçülerine bakmak lazım

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,304
İsim
Berk
hocam işlemci birde hep 4.00ghz şu anda neyse sadece psu yetermiki 650w 80+ FSP HYPER PRO psu yetermiki

hocam sistem bu https://www.gaming.gen.tr/urun/2928...v1-16gb-16gb-ram-500gb-ssd-gaming-bilgisayar/
kasanın sitesinde gpu uzunluğu maks 350mm (35cm) yazıyor
ekran kartının uzunluğu 324mm (32,4cm)
dolayısıyla 2.6cm gibi bir boşluk kalıyor bu boşluğa radyatör bile zor sığar kaldı bir de fanlar var. ön tarafa konumlandırmanız zor gibi duruyor.

üst tarafa baktığımda ise anakart ram soketleri çok yüksekte konumlandırılmış büyük bir ihtimal low profile ram kullanırsanız belki ama belki sığar.. bu durumda sıvı soğutucu yerine kule tipi soğutucu düşünebilirsiniz.

kule tipinde ise kasa maks 160mm (16cm) yükseklik destekliyor bilginiz olsun

kaynak:

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
pcheveslisi11
hocam neden böyle %100 diyor aşağıdada %17

1687690049076.png
.

hocam üste koymak isitiyorum zaten daha güzel gözüküyor
kasanın sitesinde gpu uzunluğu maks 350mm (35cm) yazıyor
ekran kartının uzunluğu 324mm (32,4cm)
dolayısıyla 2.6cm gibi bir boşluk kalıyor bu boşluğa radyatör bile zor sığar kaldı bir de fanlar var. ön tarafa konumlandırmanız zor gibi duruyor.

üst tarafa baktığımda ise anakart ram soketleri çok yüksekte konumlandırılmış büyük bir ihtimal low profile ram kullanırsanız belki ama belki sığar.. bu durumda sıvı soğutucu yerine kule tipi soğutucu düşünebilirsiniz.

kule tipinde ise kasa maks 160mm (16cm) yükseklik destekliyor bilginiz olsun

kaynak:

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven

TahinPekmez

80+ Silver

Yusufx