Selamlar dostlar thermaltake 360mm sıvı soğutu taktım bugün işlemci yük altına girmeden sıvı soğutucunun fanları çalışmıyor bu normal bi yoksa bi ayarı mı var yardımcı olur musunuz
belli bir dereceye kadar çalışmayacak şekilde ayarlıdır muhtemelenSelamlar dostlar thermaltake 360mm sıvı soğutu taktım bugün işlemci yük altına girmeden sıvı soğutucunun fanları çalışmıyor bu normal bi yoksa bi ayarı mı var yardımcı olur musunuz
CPU fan kısmında takılı hocamFanları nereye bağladın? CPU_FAN girişine takmadiysan anakarttaki, durabilirler. Normal şartlarda CPU fanlari hiç durmaz sen kasa fanı olarak taktiysan duruyor olabilir. CPU fan kısmına da heralde pompayı taktın.
haklısın ama bi sıkıntı varda çözemedim3 fanı çoklayıp taktiysan belki güç yetmiyordur dicem ama yük altında dönüyorsa bilemedim. Yükte dönüyorsa problem yok aslında bende de var sıvı soğutucu ama boşta dönmesinin anlamı yok aslında pek :d
Biosdan fan kontrol kısmından ayarlanabiliyor sessiz mod standart gibiSelamlar dostlar thermaltake 360mm sıvı soğutu taktım bugün işlemci yük altına girmeden sıvı soğutucunun fanları çalışmıyor bu normal bi yoksa bi ayarı mı var yardımcı olur musunuz
yardımcı olur musun tam olarak nerden ayarlıycam ankartım MSIBiosdan fan kontrol kısmından ayarlanabiliyor sessiz mod standart gibi
sıcaklıklar gayet iyisıcaklıklar nasıl? ve soğutucu modeli nedir? Belki belli bı kısma kadar pasif soğutma ile devam ediyordur (?)
o zaman soğutucunuza ait bi özellik olabilir marka modeli nedir? ayarlamak için msi anakartın yazılımı vardır veya biostan da gözükebiliryardımcı olur musun tam olarak nerden ayarlıycam ankartım MSI
Mesaj otomatik birleştirildi:
sıcaklıklar gayet iyi