Sıvı soğutucumun 1 fanı dönmüyor

Enrawl1

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar sıvı soğutucumun 1 fanı çok sesli çalışıyordu sonra dönmemeye başladı itopyadan almıştım garantiye gitse ne kadar sürer geri gelmesi bilgisi olan varmıdır.

garantiye verirsen yenisi gelir çok mantıklı olur biraz daha zaman kaybedersen sıvı soğutmanın pump motoru bozulabilir işlemcin yanar

"
kral bozuldu diyom kendi kendine durdu dalga mı geçiyon?
1754857061115.webp

hani nerde yazıyor bozuldugu

20 iş günü garanti süresi oluyor ama 2 haftada kargolanıyor

senin 10 katı mesajım var sence kim trol sen mi ben mi insan gibi niye böyle bir şey yazdın diye soramıyormusun ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nerede yaziyor kablosunun çıktığı
kullandıgım sıvı sogutma profilimde yazıyor 4 tane argb 4 tane fan kablosu var sıvı sogutmada yaşamadım ama ekran kartının fanın biri takıldıgı için çalışmıyordu biri çalışmayınca aşırı ses yapıyordu ben kendi teccübeme dayanarak yazdım belli ki siz çözüm degil olay arıyorusunuz

senin 10 katı mesajım var sence kim trol sen mi ben mi insan gibi niye böyle bir şey yazdın diye soramıyormusun ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kullandıgım sıvı sogutma profilimde yazıyor 4 tane argb 4 tane fan kablosu var sıvı sogutmada yaşamadım ama ekran kartının fanın biri takıldıgı için çalışmıyordu biri çalışmayınca aşırı ses yapıyordu ben kendi teccübeme dayanarak yazdım belli ki siz çözüm degil olay arıyorusunuz
istersen benim 100 katım mesaj yaz, mesaj sayına göremi maumele istiyosun çocuk, adam soru sornmuş boş laf ediyosun bide laf yetiştiriyo.

Son düzenleme:
Geri