Neler Yeni

Sıvı soğutucuyu kasaya takamadım

wondarex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
wondarex
Arkadaşlar herkese güzel günler diliyorum,
Benim şuanda aktif olarak kullandığım GameGaraj Pollux Mesh Rainbow 650W 80+Bronz Mid Tower kasalı sistem bulunmakta yakın zamanda bilgisayara anakart işlemci ram ve sıvı soğutma satın aldım bilgisayara herşeyi taktım ancak Deepcool le500 markalı 2 fanlı sıvı soğutmayı bilgisayar kasasının üst tarafına takamadım takmaya çalıştığımda ramlerin uzunluğundan yerine oturmuyor bunu kasanın önüne takmak ne kadar mantıklı olur yardımcı olucak cevapları bekliyorum teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar herkese güzel günler diliyorum,
Benim şuanda aktif olarak kullandığım GameGaraj Pollux Mesh Rainbow 650W 80+Bronz Mid Tower kasalı sistem bulunmakta yakın zamanda bilgisayara anakart işlemci ram ve sıvı soğutma satın aldım bilgisayara herşeyi taktım ancak Deepcool le500 markalı 2 fanlı sıvı soğutmayı bilgisayar kasasının üst tarafına takamadım takmaya çalıştığımda ramlerin uzunluğundan yerine oturmuyor bunu kasanın önüne takmak ne kadar mantıklı olur yardımcı olucak cevapları bekliyorum teşekkürler
Sıvı soğutma paneli ramlerin üst tarafına çarpıyor yerine oturmuyor

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,754
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Üste sığdıramadıysan zaten başka şansın yok öne takıcan mecburen hocam. Sorun olmaz takabilirsin.

wondarex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
wondarex
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ön tarafa takıldığında pompanın devirdaimi için herhangi bir açı olması gerekir mi borular alttamı kalsın üsttemi peki hocam
Üste sığdıramadıysan zaten başka şansın yok öne takıcan mecburen hocam. Sorun olmaz takabilirsin.

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,754
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Ön tarafa takıldığında pompanın devirdaimi için herhangi bir açı olması gerekir mi borular alttamı kalsın üsttemi peki hocam
Borular kesinlikle üstte kalsın hocam. Açı yok, yere 90 derece dik şekilde duracak.

wondarex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
wondarex
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Borular kesinlikle üstte kalsın hocam. Açı yok, yere 90 derece dik şekilde duracak.
Fanların olduğu kısımda altta işlemci tarafı üsste doğru anladım değilmi işlemciden aşağıya doğru akıcak

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,754
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Fanların olduğu kısımda altta işlemci tarafı üsste doğru anladım değilmi işlemciden aşağıya doğru akıcak
1737792251555.png

şöyle olacak hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,232
Üyeler
166,178
Son üye
mrxxr
Top Bottom