Neler Yeni

Sivilceleri kısmende olsa nasıl geçiririm?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bazı sivilceler özellikle alnımdaki sivilceler çok sırıtıyor. Yanağımda ve çenemde falanda var.

Nasıl geçirebilirim kısmende olsa.

Düzenli olarak doktorun verdiği kremi kullanıyorum fakat çok etki etmiyor.

Bu arada neden anlamadım ufak ufak bıyıklar çıkmaya başlamış... :kappa: o.O2

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
niye herkes gergin anlamadım kötü bir şey yaptımı düşünmüyorum bizim sınıftada bir çocuk var ben 15 yaşındayım bu arada çocuğun sakalları bildimiz sokaktaki amca dayı veya babalarımız gibi sakal var çocuğu ilk gördüğümde abi dicektim :d bizimde var ama onun ki gibi değil derste onla konuşurken benden büyükle konuşuyormuş gibi hissediyorum senide öyle hayal ettim :/ kötü bir şey yokta bunda 15 yaşında o kadar sakal tuhaf geldi bendede var uzun uzun ama o kadar gür değil mesela genç sakalı gibi
Gerginlikten değil sadece amaç sordum yanlış anlaşıldıysam kusura bakma. Bu arada dediğin doğru bazıları bildiğin sakallı görüyorum 12. Sınıf sanıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam Yaş 16 Aynısının daha fazlası bende var Allah'a şükür cildiyeden randevu alabildim(Biraz Zor randevu bulunuyor)
Bende randevu bakıyorum ama sırt için düşmüyor randevu sırtımda bildiğin sopa izi gibi 3 çizik var aile hekimi ani uzamadan dedi yinede bir gitsem iyi olur bir türlü geçmiyor.

0xLa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Hazer Devran
Gördüğüm kadarıyla herkes doktora git demiş ve krem önermiş, Krem önerileri veya sabun vs önerileri bana göre tamamen saçma nedeni şu sivilce karaciğer'de sıknıtı varsa da çıkar vücutta herhangi bir vitamin eksikliği varsa da çıkar sinir stres üzüntü varsa da çıkar sağlıksız beslenmeden de çıkar vs vs diye gider bende o yaşlar da iken iltihaplı çıkardı kocaman kocaman kıpkırmızı bir çok krem kullandım bir sürü doktora gittim hiç bir şey sonuç vermedi sivilceyle kafayı bozacak kıvama gelmiştim ondan sonra kafama takmamaya başladım normal yüz yıkardım bi baktım ki yüzüm komple düzelmiş e tabi ben patlattığım için vs lekeler yara izleri kaldı yüzümde o biraz sıkıntı işte. Ama dediğim gibi önce yapman gereken şey bu saydığım şeyler varsa onlardan uzaklaşman iyi bir hastane de detaylıca tahlil yaptırman ve daha sonrasında doktor krem ya da hap verirse kullanman senin için sağlıklı olur, Sakın küçümseme bu arkadaşları yoksa ileride yüzün aynı benimki gibi olur yara izleri lekeler kalır bunlar hoş gözükmüyor zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,893
Üyeler
160,618
Son üye
MILO4D
Top Bottom