Neler Yeni

SİYASİ BİLİMLER MESLEĞİ HAKKINDA

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
Ege
şuan lise 1 e gidiyorum. geçen seneden beri kafaya taktım siyasi bilimler okucam milletvekili olcam diye ve bu konuda çok kararlıyım. Siyasete de ilgim var yakından da takip ediyorum. Ama tek sorun şu TORPİL.
şimdi siyasi bilimler okudum mezun oldum. iş bulma olasılığım nasıldır? 2-3 tanıdık var siyasi partilerde ama bilmiyorum olurmu?

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
şuan lise 1 e gidiyorum. geçen seneden beri kafaya taktım siyasi bilimler okucam milletvekili olcam diye ve bu konuda çok kararlıyım. Siyasete de ilgim var yakından da takip ediyorum. Ama tek sorun şu TORPİL.
şimdi siyasi bilimler okudum mezun oldum. iş bulma olasılığım nasıldır? 2-3 tanıdık var siyasi partilerde ama bilmiyorum olurmu?
Siyasete atılmak istiyorsan Bir kişi var onun ismini vermicem gizli biri Onu ümmetin lideri Peygamberin izinden giden biri görüceksin,Milliyetçilik yapamicaksın ama Kendisi Milliyetçiliği ayaklar altına almış birisiymiş kendisi öyle diyor maalesef.Twitter da trollüğünü yapıcaksın profilini onun ismiyle ve fotoğrafıyla donatıcaksın 2 twit attıktan sonra En yakın gençlik kollarına başvurup profilinde bunu belirticeksin.
Belli bir seviyeye geldikten Aktif Siyasetin içinde olursun.

Favori emojilerin mutlaka bunlar olsun;
🕋 🤲 ☝️🌹
Favori Cümlen; Allah uzun ömürler versin 🤲 🌹

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
Ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Siyasete atılmak istiyorsan Bir kişi var onun ismini vermicem gizli biri Onu ümmetin lideri Peygamberin izinden giden biri görüceksin,Milliyetçilik yapamicaksın ama Kendisi Milliyetçiliği ayaklar altına almış birisiymiş kendisi öyle diyor maalesef.Twitter da trollüğünü yapıcaksın profilini onun ismiyle ve fotoğrafıyla donatıcaksın 2 twit attıktan sonra En yakın gençlik kollarına başvurup profilinde bunu belirticeksin.
Belli bir seviyeye geldikten Aktif Siyasetin içinde olursun.

Favori emojilerin mutlaka bunlar olsun;
🕋 🤲 🌹
Favori Cümlen; Allah uzun ömürler versin 🤲 🌹
seküler bir partiden gircem. ya zp ya chp
Mesaj otomatik birleştirildi:

daha 7 yıl var neler değişcek bilimyoruz tabi ama muhtelemen chp gelcek ve chp ye karşı parti olmazsa o da kötü ülkede siyaset kalmaz bu da sıkıntı

CupOk

80+ Bronze

daha 7 yıl var neler değişcek bilimyoruz tabi ama muhtelemen chp gelcek ve chp ye karşı parti olmazsa o da kötü ülkede siyaset kalmaz bu da sıkıntı
İkiside seküler değil

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
Ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1

CHP'nin Atatürk ile hiç bir bağlantısı kalmadı.
Ak parti Kuran kerimi öne sürerken
CHP Atatürkü öne sürüyor

Ama gerçek hayata bakarsak her ikiside öne sürdüklerini tamamen maske olarak kullanıyor.

Rulep

80+ Gold
Bu işler parayla dönüyor. Milletvekilileri bu yüzden iş adamlarından oluşuyor Siyaset bilimi en boş bölümlerden biri bence

Zzabuza

80+
Siyasete atılmak için referans gerekli. Ege hocam sizi severim yanlış anlamayın shortta siyasetçi editi izleyip gaza gelmekle olmuyor bu işler.

Top Bottom