Yok reis yanlış anladın ben izlemiyorum. Eskiden izliyordum. Sadece sizi merak ettim. Ergenliğin zirve zamanları (yani şu anda olduğum zaman yani) libido zirveye çıkıyor. Kafayı yiyorum akıldan çıkmıyor. Ama normalde cinsellikten nefret ediyorum.boş vaktin olmazsa izlemezsin zaten boş vakitlerde izlenir yani boş vakitlerinde yapıcak başka şeyler bul
Bunlardan sıkılmak başarı hocam gerçekten. Tebrik ederim.sıkılmaya başladım bir saatten sonra bıraktım
İşte o akıldan cikmamasinin sebebi başka ilgilenecek bir şeyin olmaması, o yüzden başka şeylerle ilgilenin sürekli boş durmayın spor iyidir ama alani artık siz secersiniz. Bu arada bi abi tavsiyesi ileride kısa hatunları seç pişman olmazsinYok reis yanlış anladın ben izlemiyorum. Eskiden izliyordum. Sadece sizi merak ettim. Ergenliğin zirve zamanları (yani şu anda olduğum zaman yani) libido zirveye çıkıyor. Kafayı yiyorum akıldan çıkmıyor. Ama normalde cinsellikten nefret ediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunlardan sıkılmak başarı hocam gerçekten. Tebrik ederim.
Lisanslı sporcuyum knk. Bu arada niye kısa?İşte o akıldan cikmamasinin sebebi başka ilgilenecek bir şeyin olmaması, o yüzden başka şeylerle ilgilenin sürekli boş durmayın spor iyidir ama alani artık siz secersiniz. Bu arada bi abi tavsiyesi ileride kısa hatunları seç pişman olmazsin
O sitelerdeki hepsi sahte mi?Mastürbasyonu insani bir ihtiyaçtır ve uygun olarak yapılırsa fiziksel olarak zararı da yoktur ama +18 videolar evlendiğiniz zaman eşinizle olan cinselliğinizi olumsuz bir şekilde etkiler çünkü +18 videolar gerçek değildir filmden ibarettir ve gerçek cinsellikle çok farklıdır. Bu yüzden +18 videolar izlemeyi bırakmanızı tavsiye ederim nasıl bırakılacağı ise kişinin kendi iradesine ve çevresine bağlıdır.
Hepsi bir oyun aslındaLisanslı sporcuyum knk. Bu arada niye kısa?
O sitelerdeki hepsi sahte mi?
Hocam arkadaşın pp ankaYok reis yanlış anladın ben izlemiyorum. Eskiden izliyordum. Sadece sizi merak ettim. Ergenliğin zirve zamanları (yani şu anda olduğum zaman yani) libido zirveye çıkıyor. Kafayı yiyorum akıldan çıkmıyor. Ama normalde cinsellikten nefret ediyorum.
Bunlardan sıkılmak başarı hocam gerçekten. Tebrik ederim.
O sıra Twitterdan dünyanın en iğrenç (türk ifşa) videolarini izleyenMastürbasyonu insani bir ihtiyaçtır ve uygun olarak yapılırsa fiziksel olarak zararı da yoktur ama +18 videolar evlendiğiniz zaman eşinizle olan cinselliğinizi olumsuz bir şekilde etkiler çünkü +18 videolar gerçek değildir filmden ibarettir ve gerçek cinsellikle çok farklıdır. Bu yüzden +18 videolar izlemeyi bırakmanızı tavsiye ederim nasıl bırakılacağı ise kişinin kendi iradesine ve çevresine bağlıdır.
Banlasinlar mi olm beni dhdjsh anlarsın ilerideLisanslı sporcuyum knk. Bu arada niye kısa?