Neler Yeni

Öneri Siz olsanız bu iki ekran kartından hangisini seçerdiniz neden ?

Exe.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Gökay Yıldırım
Arkadaşar öncelikle iyi günler yakın zamanda bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum . Önce Nvida ekran kartı almayı düşünüyordum 3070 'in fiyatı malum biraz pahalı bende onun rakibi olan AMD Radeon Rx 6750 XT Almaya karar verdim biraz araştırma yaptım XFX Dışında bir marka gözüme çarptı bende böyle bi konu açtım siz olsanız bu iki karttan hangisini seçerdiniz .
powercolor.png
xfx.png

hezarfenc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Furkan
Red Devil seçerdim ben. Kaliteli

• Beğen
Reaksiyonlar: Exe.

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
755
İsim
Caner
Arkadaşar öncelikle iyi günler yakın zamanda bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum . Önce Nvida ekran kartı almayı düşünüyordum 3070 'in fiyatı malum biraz pahalı bende onun rakibi olan AMD Radeon Rx 6750 XT Almaya karar verdim biraz araştırma yaptım XFX Dışında bir marka gözüme çarptı bende böyle bi konu açtım siz olsanız bu iki karttan hangisini seçerdiniz .Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
red devil tercih ederdim

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
755
İsim
Caner
Peki neden kanka ?
görsel olarak hoşuma gidiyor ve malzemelerinin daha kaliteli olduğunu düşünüyorum. şöyle incelemesi bulunan videodan yola çıkarak konuşacağım, 2 fanlı rx6600xt red devil modeli, 3 fanlı xfx merch modelinden çoğu karşılaştırmada daha üstün ve hotspot sıcaklığı konusunda kendini kanıtlamış bi model. senin alacağın kart model 3 fanlı red devil modeli.

Su fotoğraftaki kasaya bi Red Devil koymak isterdim :)

Ekler

• 20220530_020653.jpg
    20220530_020653.jpg
    822.5 KB · Hit: 44
  • Beğen

Exe.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Gökay Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
görsel olarak hoşuma gidiyor ve malzemelerinin daha kaliteli olduğunu düşünüyorum. şöyle incelemesi bulunan videodan yola çıkarak konuşacağım, 2 fanlı rx6600xt red devil modeli, 3 fanlı xfx merch modelinden çoğu karşılaştırmada daha üstün ve hotspot sıcaklığı konusunda kendini kanıtlamış bi model. senin alacağın kart model 3 fanlı red devil modeli.
Teşekkür ederim bilgilendirmen için eline sağlık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Su fotoğraftaki kasaya bi Red Devil koymak isterdim :)
Yakışırdı :)

Son düzenleme:

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Powercolor daha hoş duruyor. kutusu da şahaneymiş :D

• Beğen
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Selçuk duraklar
Technopat kanalinda xfx merc modelinin incelemesini gördüğüm için ben xfx merc modelini almayı tercih ettim 2 k yüksek ayarlarda 65 derecenin üstüne çıkmadı kartı daha kullanma fırsatım olmadı kasayı yeni dizdigim için ama 10.925 TL den bulunca direk aldım ben diğer parçalar için biraz beklemem gerekcek

Top Bottom