Neler Yeni

siz olsanız hangisini alırsınıv lenovo vs huawei matebook

jorcharon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yasin Malçok
arkadaşlar aynı fiyata iki laptop buldum. siz hangisini alırsınız

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,083
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
Çekirdek Sayıları ve hızı + Thread sayısı + TDP değeri + 7nm olması ben bu yüzden Ryzen tercih ederdim.
Ama Ryzen'nin daha fazla ısınacağını bilin.

jorcharon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yasin Malçok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çekirdek Sayıları ve hızı + Thread sayısı + TDP değeri + 7nm olması ben bu yüzden Ryzen tercih ederdim.
Ama Ryzen'nin daha fazla ısınacağını bilin.
peki hocam ekran kalitesi olarak hangisi daha iyidir. premiere pro ve after effects kullanıyorum ara sıra. bir de kütüphane ve okula götüreceğim için ses sorunu olmaması lazım.

dalgakıran06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Enes
huawei kardeşimde var tam okul iş pcsi. şarjı uzun gidiyor ince aynı macbook gibi

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,083
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
peki hocam ekran kalitesi olarak hangisi daha iyidir. premiere pro ve after effects kullanıyorum ara sıra. bir de kütüphane ve okula götüreceğim için ses sorunu olmaması lazım.
Biraz araştırdım Huawei IPS panel ekrana sahip FHD fakat Lenovo'nun bilgileri hiçbir yerde yok ekran türü bilgisi vs. Eğer Sessiz çalışan bir laptop istiyorsanız o zaman Huawei taraflı kullanın çünkü Ryzen ısındıkça fanların gücü artacak. aynı durum intel'de de geçerli fakat dediğim gibi intel bu konuda daha az ısınma oranına sahip. Huawei üzerinde m.2 512gb SSD var. Lenovo'da ise 512 gb SSD var fakat M.2 mi SATA mı bilinmiyor.

jorcharon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yasin Malçok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biraz araştırdım Huawei IPS panel ekrana sahip FHD fakat Lenovo'nun bilgileri hiçbir yerde yok ekran türü bilgisi vs. Eğer Sessiz çalışan bir laptop istiyorsanız o zaman Huawei taraflı kullanın çünkü Ryzen ısındıkça fanların gücü artacak. aynı durum intel'de de geçerli fakat dediğim gibi intel bu konuda daha az ısınma oranına sahip. Huawei üzerinde m.2 512gb SSD var. Lenovo'da ise 512 gb SSD var fakat M.2 mi SATA mı bilinmiyor.
çok teşekkür ederim hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,660
Üyeler
159,377
Son üye
onedayyy
Top Bottom