Neler Yeni

3 3.5k Monitör Önerisi

Clayz

80+ Silver
Dostlar selamlar yan monıtor alıcam fakat su 2 sı arasında kaldım

sımdı fıyatlar neredeyse aynı bırı 180 hz hatta evet ama su aklımı kurcalıyo gameon ne kadar guvenılır bırde n11 hıc guvenmıyorum nedense bu sıteye yanı gameonu alsam yedek monıtorumu suankı monıtorum yapıcam aslında ıyıde bır fıkır ama marka guven vermıyo aklım cok karıstı yardım edersenız sevınırım ayıryetten max 3k cok zorlasam 3.5k cıvarı ne onerırsınız

N11 nesine guvenmiyorsun ? Kaç yıllık firma

Clayz

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Ahmet
hocam n11dekını gamers arena satıyor zaten o konuda bır sorun olacagını dusunmuyorum gameon ozellıklerı ıyı duruyor alınabılır ancak tek eksısı VA panel olması

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Arda Teksin
Dostlar selamlar yan monıtor alıcam fakat su 2 sı arasında kaldım

sımdı fıyatlar neredeyse aynı bırı 180 hz hatta evet ama su aklımı kurcalıyo gameon ne kadar guvenılır bırde n11 hıc guvenmıyorum nedense bu sıteye yanı gameonu alsam yedek monıtorumu suankı monıtorum yapıcam aslında ıyıde bır fıkır ama marka guven vermıyo aklım cok karıstı yardım edersenız sevınırım ayıryetten max 3k cok zorlasam 3.5k cıvarı ne onerırsınız
gameondan başka seçenek yok.

Clayz

80+ Silver
hocam n11dekını gamers arena satıyor zaten o konuda bır sorun olacagını dusunmuyorum gameon ozellıklerı ıyı duruyor alınabılır ancak tek eksısı VA panel olması
yanı ana monıtorumde va ıps e gore tabıkı fark var ama bana cok sorun teskıl etmıyo onun dısında baska bı onerın olurmu yoksa gameon dırek almalımıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:

gameondan başka seçenek yok.
hocam ılerıde uzermı ne dıyosun gamebooster bıle dandık gelırken bu marka sorun cıkarırmı

bılmıyorum hıc kullanmadım dıyedır onun harıcınde gameon hakkınd ne dusunnuyosun hocam
Gameon hiç duymadigim marka hocam n11 deki daha iyi, garanti olur bence.

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Ahmet
yanı ana monıtorumde va ıps e gore tabıkı fark var ama bana cok sorun teskıl etmıyo onun dısında baska bı onerın olurmu yoksa gameon dırek almalımıyım

hocam ılerıde uzermı ne dıyosun gamebooster bıle dandık gelırken bu marka sorun cıkarırmı
bende va kullanıyorum bende memnunum gameonu yapıstırın hocam

Clayz

80+ Silver

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Arda Teksin

Hocam bu bütçede pek bir şey yok gameon tercih edin ikinci monitor olarak almak istiyorum bende begenmezsen iade edersin.

Clayz

80+ Silver
Hocam bu bütçede pek bir şey yok gameon tercih edin ikinci monitor olarak almak istiyorum bende begenmezsen iade edersin.
hocam bıde bu urunun hıc ınceleme vıdeosunu bulamadım hep farklı modelı bır bılgın varmı vıdeo varsa atabılırmısın bıldıgın daha once baktıysan

uzmeyecegini düşünüyorum hocam sımdıden hayırlı olsun
tesekkur ederım

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Arda Teksin
hocam bıde bu urunun hıc ınceleme vıdeosunu bulamadım hep farklı modelı bır bılgın varmı vıdeo varsa atabılırmısın bıldıgın daha once baktıysan

tesekkur ederım
bende bulamadım baktımda biraz.

Top Bottom