Neler Yeni

Siz Önlem Gibi bir şey Gördünüz mü Sınavlarda? (Düzenlendi)

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Tek önlem pencereler açıktı.

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
okulun kapısından girdim bahçe karmakarışıktı sosyal mesafe yoktu zar zor okula girdim kapının önünde öğretmen bile yoktu ateş kontrolü dahi yapılmadı elime dezenfektan dökeyim dedim oda dezenfektan değil suydu zaten tarih berbat geçti kendimi iyi hissetmiyorum bu akşamki tarafsız bilmem ne programında olmayan eğitim sistemini övecek ve kendi kafasında kurduğu gerçeklik payı olmayan cümleler kuracak adım gibide eminim zaten skandal yaşadı pinterestden foto alıp bunu biz yaptık diye paylaşıp hemen 1 gün sonra o tweet silmiş tabi öğrenciler kaçırırmı :D kim bilir daha neler olacak
Ya hadi herşeyi gözardı edelim de bu TV programlarına çıkıp, kendini ve dediğin gibi olmayan eğitim sistemini övmesine aşırı derecede gıcık oluyorum

Emre Avara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
okulun kapısından girdim bahçe karmakarışıktı sosyal mesafe yoktu zar zor okula girdim kapının önünde öğretmen bile yoktu ateş kontrolü dahi yapılmadı elime dezenfektan dökeyim dedim oda dezenfektan değil suydu zaten tarih berbat geçti kendimi iyi hissetmiyorum bu akşamki tarafsız bilmem ne programında olmayan eğitim sistemini övecek ve kendi kafasında kurduğu gerçeklik payı olmayan cümleler kuracak adım gibide eminim zaten skandal yaşadı pinterestden foto alıp bunu biz yaptık diye paylaşıp hemen 1 gün sonra o tweet silmiş tabi öğrenciler kaçırırmı :D kim bilir daha neler olacak
1615218707537.png

Yazık

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Bugün sınavlara gittim, aldıkları tek önlem sınıftaki öğretmen masasının üstündeki dezenfektandı. Ne bir HES kodu sordular ne de ateş ölçtüler, üstelik okulun içi de dahil her yer tıklım tıklım doluydu. Sizin okullarınız nasıldı?
Önlem yoktu.

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
@Emir Aydın konuyu eğitim kategorisine alabilir misiniz? Konuyu açarken forumda eğitim kategorisinin olduğunu unuttum da :)

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,086
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
@Emir Aydın konuyu eğitim kategorisine alabilir misiniz? Konuyu açarken forumda eğitim kategorisinin olduğunu unuttum da :)
Taşıdım. Bu tarz işlemler için rapor sistemini kullanmanı tavsiye ederim, konu boşuna kirlenmemiş olur. :)

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1

_Hakk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
İbrahim Hakkı Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Instagram
web_tas
Steam
hakkiergin
Discord
İbrahim Hakkı Ergin#4142
bizim okulda koridorlarda var dezenfektan

KirliKill

80+ Silver
Bugün sınavlara gittim, aldıkları tek önlem sınıftaki öğretmen masasının üstündeki dezenfektandı. Ne bir HES kodu sordular ne de ateş ölçtüler, üstelik okulun içi de dahil her yer tıklım tıklım doluydu. Sizin okullarınız nasıldı?

2. Gün düzenlemesi: Bugün öğretmen masasındaki dezenfektan da yoktu, bizi öldürme yolunda emin adımlarla ilerliyorlar
dezenfektan vermediler ama onun dışında tüm tedbirlere uyuldu gerçekten önlemleri sorunsuzca almışlardı (yer:mardin)

Emre11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Emre Yılmaz

2. Gün düzenlemesi: Bugün öğretmen masasındaki dezenfektan da yoktu, bizi öldürme yolunda emin adımlarla ilerliyorlar
hiç önlem yoktu (özelde okuyorum istanbul ) hem korona hem kopya için çocuk telefonu çıkarıp gogleden baktı hocanın umrunda olmadı

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,661
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
Her gün dershaneye-okula gidiyorum, aşırı kalabalık ortamlarda sıkış tıkış kalıyorum ve Allah'a şükür bir kere bile Covid olmadım. Önlem aldıktan sonra korkmaya gerek yok bence. Kaliteli maske ve siperlik. (Gözlüklerim siperlik görevi görüyor.:D) Bizim sınavlarda haftaya lanet olsun.

Top Bottom