Ya hadi herşeyi gözardı edelim de bu TV programlarına çıkıp, kendini ve dediğin gibi olmayan eğitim sistemini övmesine aşırı derecede gıcık oluyorumokulun kapısından girdim bahçe karmakarışıktı sosyal mesafe yoktu zar zor okula girdim kapının önünde öğretmen bile yoktu ateş kontrolü dahi yapılmadı elime dezenfektan dökeyim dedim oda dezenfektan değil suydu zaten tarih berbat geçti kendimi iyi hissetmiyorum bu akşamki tarafsız bilmem ne programında olmayan eğitim sistemini övecek ve kendi kafasında kurduğu gerçeklik payı olmayan cümleler kuracak adım gibide eminim zaten skandal yaşadı pinterestden foto alıp bunu biz yaptık diye paylaşıp hemen 1 gün sonra o tweet silmiş tabi öğrenciler kaçırırmı kim bilir daha neler olacak
okulun kapısından girdim bahçe karmakarışıktı sosyal mesafe yoktu zar zor okula girdim kapının önünde öğretmen bile yoktu ateş kontrolü dahi yapılmadı elime dezenfektan dökeyim dedim oda dezenfektan değil suydu zaten tarih berbat geçti kendimi iyi hissetmiyorum bu akşamki tarafsız bilmem ne programında olmayan eğitim sistemini övecek ve kendi kafasında kurduğu gerçeklik payı olmayan cümleler kuracak adım gibide eminim zaten skandal yaşadı pinterestden foto alıp bunu biz yaptık diye paylaşıp hemen 1 gün sonra o tweet silmiş tabi öğrenciler kaçırırmı kim bilir daha neler olacak
Önlem yoktu.Bugün sınavlara gittim, aldıkları tek önlem sınıftaki öğretmen masasının üstündeki dezenfektandı. Ne bir HES kodu sordular ne de ateş ölçtüler, üstelik okulun içi de dahil her yer tıklım tıklım doluydu. Sizin okullarınız nasıldı?
Taşıdım. Bu tarz işlemler için rapor sistemini kullanmanı tavsiye ederim, konu boşuna kirlenmemiş olur.@Emir Aydın konuyu eğitim kategorisine alabilir misiniz? Konuyu açarken forumda eğitim kategorisinin olduğunu unuttum da
Tamamdır, bir dahakine öyle yaparım teşekkürlerTaşıdım. Bu tarz işlemler için rapor sistemini kullanmanı tavsiye ederim, konu boşuna kirlenmemiş olur.
dezenfektan vermediler ama onun dışında tüm tedbirlere uyuldu gerçekten önlemleri sorunsuzca almışlardı (yer:mardin)Bugün sınavlara gittim, aldıkları tek önlem sınıftaki öğretmen masasının üstündeki dezenfektandı. Ne bir HES kodu sordular ne de ateş ölçtüler, üstelik okulun içi de dahil her yer tıklım tıklım doluydu. Sizin okullarınız nasıldı?
2. Gün düzenlemesi: Bugün öğretmen masasındaki dezenfektan da yoktu, bizi öldürme yolunda emin adımlarla ilerliyorlar
hiç önlem yoktu (özelde okuyorum istanbul ) hem korona hem kopya için çocuk telefonu çıkarıp gogleden baktı hocanın umrunda olmadıBugün sınavlara gittim, aldıkları tek önlem sınıftaki öğretmen masasının üstündeki dezenfektandı. Ne bir HES kodu sordular ne de ateş ölçtüler, üstelik okulun içi de dahil her yer tıklım tıklım doluydu. Sizin okullarınız nasıldı?
2. Gün düzenlemesi: Bugün öğretmen masasındaki dezenfektan da yoktu, bizi öldürme yolunda emin adımlarla ilerliyorlar