Yükseltirim büyük ihtimalle. Şu an 60hz kullanıyorum.120 hz panel kullanıcısıyım fps 120 altına inince hele 80 90 olunca kasma hissi oluşuyor. Eğer ileride pc yükselticem derseniz alın ama 4 5 yıl daha bunu kullanacaksanız 75 hz de iyi bir seçim olabilir bence.
O zaman alabilirsin bence. Valorant fps değerlerini bilmiyorum ama gündelik kullanımda deneyiminiz çok gelişecektir.Yükseltirim büyük ihtimalle. Şu an 60hz kullanıyorum.
1024*768 kullanıyorum, 100-170 arası gidip geliyor. Ama dediğim gibi stabil değil.O zaman alabilirsin bence. Valorant fps değerlerini bilmiyorum ama gündelik kullanımda deneyiminiz çok gelişecektir.
Ben olsam ilk önce sistemi yükseltirdim, sonra monitörü.Selamlar, şimdiki sistemim VALORANT'da sabit 144 FPS veremiyor, lakin yine de bilemedim. Sizce 144hz almalı mıyım?
R3 2200G APU kullanıyorum, 16GB RAM'im var.
Sizin tercihiniz, neden olmasın.Öyle de yapabilirim, ama sistemi yukseltirsem monitörü alamam diye düşünüyorum. Önce monitörü alsam sonra sistemi yükseltsem nasıl olur?
Kesinlikle almalısın bence. Ben çoğu oyunu 80-90FPS alarak oynadım ama yine de baya fark ediyor 144Hz monitör oluşu.Selamlar, şimdiki sistemim VALORANT'da sabit 144 FPS veremiyor, lakin yine de bilemedim. Sizce 144hz almalı mıyım?
R3 2200G APU kullanıyorum, 16GB RAM'im var.
120'ler ya 4K'larda ya da Laptoplarda var sanırım. 75 alacağıma 60'da kalırım ya da direkt 144'e geçerim.arkadaşlarında dediği gibi ileride sistemi güncelleyeceksen 144 hz daha mantıklı olur ama yakın zamanda 2 3 yıl içerisinde değitirmeyi düşünmüyorsan 120 75 vb daha iyi olabilir bence