Neler Yeni

sizce 2. el bilgisayar almali miyim?

iin4nc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
inanç
arkadaslar butcem biraz dusuk oldugundan pc toplama konusunu bilemiyorum. bu yuzden sorayim, sizce 0 orta duzey bir pc mi alayim (2 gb ekran karti vs) yoksa 2. el bir gaming pc alsam bir sorun olur mu?

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
arkadaslar butcem biraz dusuk oldugundan pc toplama konusunu bilemiyorum. bu yuzden sorayim, sizce 0 orta duzey bir pc mi alayim (2 gb ekran karti vs) yoksa 2. el bir gaming pc alsam bir sorun olur mu?
2. El Alacaksan Eğer Şunlara Lütfen Dikkat Edin ;

1. Güvenilir Satıcıya Dikkat Edilmesi...
2. Disk Sağlam Mı? Arizası Veya Darbe Almış Mı?
3. HDD Ve SSD Dikkat Edin Ve Test Yapın..
4. Ekran Karı Veya İşlemci '' Furmark '' Testi Yaptırın..
5. Ekran Kartı Veya İşlemci ' ye Performans Ve Isınma Testi Yapın...

iin4nc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
inanç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2. El Alacaksan Eğer Şunlara Lütfen Dikkat Edin ;

1. Güvenilir Satıcıya Dikkat Edilmesi...
2. Disk Sağlam Mı? Arizası Veya Darbe Almış Mı?
3. HDD Ve SSD Dikkat Edin Ve Test Yapın..
4. Ekran Karı Veya İşlemci '' Furmark '' Testi Yaptırın..
5. Ekran Kartı Veya İşlemci ' ye Performans Ve Isınma Testi Yapın...
anladim tesekkurler, furmark testinin sonuclari nasil olmali ve isinma testi nasil yapılır detaylandirir misiniz?

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
anladim tesekkurler, furmark testinin sonuclari nasil olmali ve isinma testi nasil yapılır detaylandirir misiniz?
30 dakika boyunca sürdüyse ve test boyunca yazılım ya da bilgisayarınız kapanmadıysa sağlam bir GPU sahibisiniz demektir.

FurMark testinde dikkat edilebilecek diğer bir sonuç ise ısınma değeridir. FurMark testi boyunca GPU sıcaklığının maksimum 90 - 95 derece olması gerekiyor. Oldukça yüksek olan bu sıcaklıklar donanımın maksimum güçteki ısısını belirtir. Normalden yüksek bir sıcaklık görüyorsanız soğutma sisteminizi geliştirmeyi düşünmelisiniz.

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
2. El alırken tek tek farklı satıcılar yerine toplu bi şekilde alırsan riski çok daha azaltmış olursun. Tabii bütçene uygun yakınlarında var mıdır bilemem.

Top Bottom