Neler Yeni

📍 SİZCE 2025'TE ERKEN SEÇİM OLACAK MI?

Sizce erken seçim gelecek mi?

• Evet

Oylar: 4 9.3%
  • Hayır

Oylar: 34 79.1%
  • Kararsızım

Oylar: 5 11.6%

• Oy kullanan toplam üye
    43
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,085
İsim
Burak Karadağ
Bir sonraki Türkiye genel seçimleri, en geç 7 Mayıs 2028 veya daha erken bir tarihte düzenlenecektir.
Sizce ekonomik, iktisadi, göçmen sorunu, toplumun refah seviyesinin dipleri görmesi gibi durumlardan dolayı 2025 erken seçim gelecek mi?
Tahmininiz nedir?

1719398496764.png

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Olmaması gerektiğini düşünüyorum. Mültecileri entegre edip Türkleştireceğiz başka yolu yok. Yollayamazsın bu saatten sonra. Ekonomi içinde hükümete süre verilmesi taraftarıyım. Bir kaç yıl aynı durumda tutsa yine kafi.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
792
İsim
Görkem çetinkaya
Bir sonraki Türkiye genel seçimleri, en geç 7 Mayıs 2028 veya daha erken bir tarihte düzenlenecektir.
Sizce ekonomik, iktisadi, göçmen sorunu, toplumun refah seviyesinin dipleri görmesi gibi durumlardan dolayı 2025 erken seçim gelecek mi?
Tahmininiz nedir?

Alıntıyı görüntüle
Hocam bence imkansiza yakın yaklaşık 2 seçimdir biz hallederiz kafasında gittiler ve halledemediler. Bence olay artık iktidarda kalmaya calismakta bu yüzden sanmam.

Davy_Jones1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Berken
Tahmininiz nedir?

Alıntıyı görüntüle
halk sesini cikarmadigi sürece erken secimi unutun

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Şuanda tiyatro izliyorsun Türk milleti.
Başka bir şey demiyorum...

Fırhorse Sobutmoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
Ad
Olmaması gerektiğini düşünüyorum. Mültecileri entegre edip Türkleştireceğiz başka yolu yok. Yollayamazsın bu saatten sonra. Ekonomi içinde hükümete süre verilmesi taraftarıyım. Bir kaç yıl aynı durumda tutsa yine kafi.
Türkleştireceğiz ne hocam? Kamplara sokup beyinlerini mi yıkayacağız yani? Her birisi atatürk, vatan ayağına bizim kölelerimiz mi olacak? Garip yani

Örümcek Adam

80+ Bronze
sonuç 2023 genel seçiminden farklı olmayacağını düşünüyorum. seçim harcaması vs olmasın diye erken seçim istemiyorum. muhalefetin de erken seçim istediği de yok zaten.

Top Bottom