📍 SİZCE 2025'TE ERKEN SEÇİM OLACAK MI?

Sizce erken seçim gelecek mi?

• Evet

Oylar: 4 9.3%
  • Hayır

Oylar: 34 79.1%
  • Kararsızım

Oylar: 5 11.6%

• Oy kullanan toplam üye
    43
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,391
Bir sonraki Türkiye genel seçimleri, en geç 7 Mayıs 2028 veya daha erken bir tarihte düzenlenecektir.
Sizce ekonomik, iktisadi, göçmen sorunu, toplumun refah seviyesinin dipleri görmesi gibi durumlardan dolayı 2025 erken seçim gelecek mi?
Tahmininiz nedir?

1719398496764.png

Bir sonraki Türkiye genel seçimleri, en geç 7 Mayıs 2028 veya daha erken bir tarihte düzenlenecektir.
Sizce ekonomik, iktisadi, göçmen sorunu, toplumun refah seviyesinin dipleri görmesi gibi durumlardan dolayı 2025 erken seçim gelecek mi?
Tahmininiz nedir?

Alıntıyı görüntüle
Olmaz olsada iktidarın değişeceğini sanmıyorum

Tahmininiz nedir?

Alıntıyı görüntüle
Hocam bence imkansiza yakın yaklaşık 2 seçimdir biz hallederiz kafasında gittiler ve halledemediler. Bence olay artık iktidarda kalmaya calismakta bu yüzden sanmam.

Tahmininiz nedir?

Alıntıyı görüntüle
halk sesini cikarmadigi sürece erken secimi unutun

Olmaması gerektiğini düşünüyorum. Mültecileri entegre edip Türkleştireceğiz başka yolu yok. Yollayamazsın bu saatten sonra. Ekonomi içinde hükümete süre verilmesi taraftarıyım. Bir kaç yıl aynı durumda tutsa yine kafi.
Türkleştireceğiz ne hocam? Kamplara sokup beyinlerini mi yıkayacağız yani? Her birisi atatürk, vatan ayağına bizim kölelerimiz mi olacak? Garip yani

sonuç 2023 genel seçiminden farklı olmayacağını düşünüyorum. seçim harcaması vs olmasın diye erken seçim istemiyorum. muhalefetin de erken seçim istediği de yok zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,495
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos
Geri