Neler Yeni

Sizce 300 sayfayı 1 günde okuyabilirmiyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Cenk
Okunur.
Annem 300-400 sayfa kitabı 1-1.5 günde bitirmişti.
Ancak buraya konu açmak yerine okusan bir yol katedersin bu arada okuyamıyorsan bırak o kitabı.
İlgini çeken moderm klasiklere veya klasiklere bak ama tavsiyem klasitkler dışına çıkma.
Kitabı sevdim okurum boğazım acıdığı için arada mola veriyorum o sırada da konuya bakıyorum

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Diyelimki bir işe girişceksin olasılıklara falan bakmaz misin çocukda öyle yapiyor okuyamayacaksam boşuna vakit kaybetmiyim diyerek açmiş
Ama okuması lazım belli ki. Çünkü ödev.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Bak 300 sayfa için 10 saat okusan
300/10= 30 sayfa saatlik
Buda 2 dakikada 1 sayfa okuman gerektiği anlamına gelir.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Edebiyat öğretmeni kitap okuma ödevi verdi kitabı internetten sipariş verdim cuma geldi 100 sayfa okudum sonra bıraktım ertesi gün okulun istediği test kitaplarını almaya gittik gelince de hastaneye gittik o yüzden 1 gün boşa gitti okuyup özet çıkarmam gerek sizce 300 sayfa 1 günde okunurmu?
sıkılarak okursan bu imkansız fakat canı gönülden okursan 1 günü ayırman gerekecek

Omnissiah

80+ Bronze
Okunmaz verimli olmaz. Bu tarz ödevler zaman kaybı tamamen sana tavsiyem kitap özeti bul internetten kendince yorum katarak yaz zaten hocaların umrunda bile olmuyor bunlar. Kaç defa bu taktiği uyguladım hepsi başarılı geçti.

Rulep

80+ Gold
sarsa bile sıkar bence ben bitirmezdim rahat okumayı seviyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Cenk
sarsa bile sıkar bence ben bitirmezdim rahat okumayı seviyorum
Bitirdim son 100 sayfası baya sıktı ama bitti.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Okunmaz verimli olmaz. Bu tarz ödevler zaman kaybı tamamen sana tavsiyem kitap özeti bul internetten kendince yorum katarak yaz zaten hocaların umrunda bile olmuyor bunlar. Kaç defa bu taktiği uyguladım hepsi başarılı geçti.
Hocam ogretmen kitap ile ilgili sevdiğimiz ve sevmediğimiz bölümleri yazmamizi istedi o yüzden dediğiniz formül olmuyor.

Son düzenleme:

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
kişiden kişiye değişir ama bence kitap ne kadar sararsa sarsın bi süreden sonra sıkıyor

Top Bottom