Neler Yeni

Sizce 35k ya iyi bir sistemmi [ikinci el] acil

dakika91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Selami kaplan
ya ben sana anakart hariç her şeyi aynı sistem topladım 7k karda çıktık sen halen fiyatı aşırı uygun falan diyorsun. o 7k'dan 2k falan çıkartsan zaten dediğin anakartı alabiliyoruz.

Birader, sana laf anlatmaktan yoruldum.
Her şeyi anakart hariç topladigin sözde sistem 44.000 lira. Mouse ve fare dahil değilken. Onları da koysan 50.000 lira.

5000 hatirimiz için düşsen 45.000 lira.

Bu sistem 35.000 lira.

7k karda çıktık dediğin kısım bile benim %30 düş lafima göre yaptığın bir hesap.

Sana göre o zaman sıfırı 44.000 olan bir sistem, 2. Elde 28.000 liraya satilmali, neredeyse yarı yarıya.

Rica ediyorum, beni alintilayip cevap yazma bana, çünkü çok yordun.

SerdarT35

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
Serdar Totuzbeş
İlgilendiği Kategoriler
laptop
Instagram
giorno_plush
Discord
SerdarT35
Her şeyi anakart hariç topladigin sözde sistem 44.000 lira. Mouse ve fare dahil değilken. Onları da koysan 50.000 lira.

Bu sistem 35.000 lira.

7k karda çıktık dediğin kısım bile benim %30 düş lafima göre yaptığın bir hesap.

Sana göre o zaman sıfırı 44.000 olan bir sistem, 2. Elde 28.000 liraya satilmali, neredeyse yarı yarıya.

1) %30 kolpasını sen sıktın, ondan dolayı ona göre hesap yaptık.
2) Ben ekipmanların 1k edeceğini söyledim, o 7k hesabı zaten ekipmanlar dahil. RAMPAGE'i kaliteli sanıyorsan sanma.
Bak, bu konuya yazan bir sen bir de başka bir arkadaş hariç HERKES fiyata pahalı dedi. Tövbe haşa sen Allah mısın da tek doğru sensin? Sana o kadar attım, senin dediklerini yaptım. Anakart masrafı hariç 7k karda çıktık. O çok istediğin anakart'ın fiyatına tamamlarsın zaten.
Senin gibi bir ucubeye dah da laf anlatmayacağım, her mesajına "cahil" diyerek başladın zaten. Milletin vaktini çaldın. Lütfen bu hesabını kapat ve insanların daha da vaktini çalma.

dakika91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Selami kaplan
1) %30 kolpasını sen sıktın, ondan dolayı ona göre hesap yaptık.
2) Ben ekipmanların 1k edeceğini söyledim, o 7k hesabı zaten ekipmanlar dahil. RAMPAGE'i kaliteli sanıyorsan sanma.
Bak, bu konuya yazan bir sen bir de başka bir arkadaş hariç HERKES fiyata pahalı dedi. Tövbe haşa sen Allah mısın da tek doğru sensin? Sana o kadar attım, senin dediklerini yaptım. Anakart masrafı hariç 7k karda çıktık. O çok istediğin anakart'ın fiyatına tamamlarsın zaten.
Senin gibi bir ucubeye dah da laf anlatmayacağım, her mesajına "cahil" diyerek başladın zaten. Milletin vaktini çaldın. Lütfen bu hesabını kapat ve insanların daha da vaktini çalma.

Kardeş, alintilama dedim.

ALINTILAMA

enes.exe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Enes k

Bu sistem 35.000 lira.

Birader madem o kadar uygun sen alsana ae

eternal_snow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
ömer faruk

CrowCante

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru