yalnızbiri01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 858
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Amd ye sıcak bakmıyorum sıkıntıları varmışnvdı omlası sart mı 60k ya çok güzel şeyler alınır
Amd ye sıcak bakmıyorum sıkıntıları varmışnvdı omlası sart mı 60k ya çok güzel şeyler alınır
Montitör lazım bana ekipman da alınır mı senceMonitörler ve ekipmanlar kalsın diyip sadece kasayı daha makul fiyata alınır.
High Power yıllardır PSU piyasasında var. Bilmeyenler araştırabilir. Everest, Frisby, Form, PowerBoost vb markalara benzemez.
7000serisi öyle aman aman sorunlu değil diye biliyorum 35k ya sistem alır geri kalanı ekipman hatta para artarAmd ye sıcak bakmıyorum sıkıntıları varmış
Bilemiyorum hocam ben bu bilgisayarı en az 10 yıl kulanacağım7000serisi öyle aman aman sorunlu değil diye biliyorum 35k ya sistem alır geri kalanı ekipman hatta para artar
ne için kullanıcaksnız peki oyun mu tek yoksaBilemiyorum hocam ben bu bilgisayarı en az 10 yıl kulanacağım
Video editi ve oyun gibine için kullanıcaksnız peki oyun mu tek yoksa
https://www.gaming.gen.tr/urun/3946...2gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ sistem bu
15k kalıyor geriye monitör ve ekipman atılabilir 2k monitör atılır
@Kürşat Kütükçü abi güzelinden şöyle 2k monitör atar msn buraya
attığım sistem yeterli olucaktır diye biliyorumVideo editi ve oyun gibi
Diğeri 32gb 7600 ekipan filan da var soğutucune için kullanıcaksnız peki oyun mu tek yoksa
https://www.gaming.gen.tr/urun/3946...2gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ sistem bu
15k kalıyor geriye monitör ve ekipman atılabilir 2k monitör atılır
@Kürşat Kütükçü abi güzelinden şöyle 2k monitör atar msn buraya
kulaklık bunu tavsiye ederim(şiddetle)5 6 kulaklık denedim en rahatı ve en kalitelisi diyebilirm bu fiyatta başka rakibi yok https://www.akakce.com/kulaklik/en-...blolu-oyuncu-kulakligi-fiyati,2004519863.html
Hocam bu sisteme sıvı soğutucu lazım gene 48 e gelir bana monitör de 10k alsam 2 k ekipan almam gerekirattığım sistem yeterli olucaktır diye biliyorum
Düzeltme:ram tek slotmuş 16x16 veya 8x8 yaparsanız dual channelle baya verim artacaktır
7600ile 7500f arasında fark yok 32gb yaparsnız 2.el sistem almaya gerke yok bencesoğutucu da en kötü kule tipi soğutucu alırnısz veya bütçeniz olunca bı 240mm sıvı soğutucuDiğeri 32gb 7600 ekipan filan da var soğutucu
Ama ekstra olarak 2 monitör oyuncu koltuğu ekipman ve hapörler gamepad7600ile 7500f arasında fark yok 32gb yaparsnız 2.el sistem almaya gerke yok bencesoğutucu da en kötü kule tipi soğutucu alırnısz veya bütçeniz olunca bı 240mm sıvı soğutucu
Karasız kaldım ya aslında 2. El pek hoşuma gitmedi ama7600ile 7500f arasında fark yok 32gb yaparsnız 2.el sistem almaya gerke yok bencesoğutucu da en kötü kule tipi soğutucu alırnısz veya bütçeniz olunca bı 240mm sıvı soğutucu
ben şahsen 2.el tercih etmem zamanla kendım alırım her şeyimi.Ama ekstra olarak 2 monitör oyuncu koltuğu ekipman ve hapörler gamepad
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Karasız kaldım ya aslında 2. El pek hoşuma gitmedi ama
Soğru diyonuz ama bir daha eklem ya da alma şansım olmaz diye düşünüyorumben şahsen 2.el tercih etmem zamanla kendım alırım her şeyimi.