alkolikpanda
80+ Bronze
eh işte
Çok üst beklentisi yoksa çoğu oyunu oynar. Neyi eh işte? Türkiye'de yaşadığımızı biliyorsunuzdur umarım. Herkesin alım gücü eşit değil.eh işte
ADAM ALIM GÜCÜNÜ SORMAMIŞ SİSTEM İYİMİ KÖTÜMÜ DEMİŞ BANA GÖRE EH İŞTE İDARE EDERÇok üst beklentisi yoksa çoğu oyunu oynar. Neyi eh işte? Türkiye'de yaşadığımızı biliyorsunuzdur umarım. Herkesin alım gücü eşit değil.
Ben bu sistemin aynı özellikte olan sistemi kullandım 1 sene. GTA 5, R6, Lol, Valorant çoğu oyunu rahatca oynadım.
Sistem gayet iyi olduğu halde kendine göre eh işte olduğu için burada kötüleyemezsin. Sistemin eh işte dediğin sebeplerini yazacaksın o zaman.ADAM ALIM GÜCÜNÜ SORMAMIŞ SİSTEM İYİMİ KÖTÜMÜ DEMİŞ BANA GÖRE EH İŞTE İDARE EDER
mis gibi sistem hayırlı olsun.Merhaba 6k bütçem vardı hazır apu sistem aldım bu sistemdeki ram 16 gb mi 8x8 şeklinde onu anlayamadım sizce h.o g.o ? aldıktan sonra 350 TL daha artmış fiyatı bugun baktıgımda. Pc ile çok işim yok metin2,gta 5 bazen csgo oynyacağım üstün performans beklemiyorum 12 sene sonra ilk defa 0 pc bunu aldım.
Alıntıyı görüntüle
Merhaba 6k bütçem vardı hazır apu sistem aldım bu sistemdeki ram 16 gb mi 8x8 şeklinde onu anlayamadım sizce h.o g.o ? aldıktan sonra 350 TL daha artmış fiyatı bugun baktıgımda. Pc ile çok işim yok metin2,gta 5 bazen csgo oynyacağım üstün performans beklemiyorum 12 sene sonra ilk defa 0 pc bunu aldım.
Alıntıyı görüntüle