Neler Yeni

Sizce almak mantıklı mı ?

Tatarcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Alişan

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
Yunus Emre Uzun
Çoğu firma peşin fiyatına taksit yapmadığın dan dolayı vatan bilgisayar dan bu sistemi 3 taksit ile almayı düşünüyorum https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rx-9070-b650m-b-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html

Fikirlerinize ihtiyacım var
Hocam vatan koşulunuz varsa alınabilir ama özelleştirme olarak 4k ben olsam xt versiyona verirdim ayrıca ramler ölü değer bir süre kullanıp sonra 6000 cl30 bir versiyon almanızı öneririm son olarak bu işlemci stok soğutuyla kullanılmaz oyunlarda 90 derece üstü rahatlıkla ulaşır güzel bir kule fan yakışacaktır kule fanı dışardan almanızı öneririm phantom spirit modeli iyidir

App20

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
App
Hocam vatan koşulunuz varsa alınabilir ama özelleştirme olarak 4k ben olsam xt versiyona verirdim ayrıca ramler ölü değer bir süre kullanıp sonra 6000 cl30 bir versiyon almanızı öneririm son olarak bu işlemci stok soğutuyla kullanılmaz oyunlarda 90 derece üstü rahatlıkla ulaşır güzel bir kule fan yakışacaktır kule fanı dışardan almanızı öneririm phantom spirit modeli iyidir
Xt versiyonu seçince ödeme kısmında stok yok diyor

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,166
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
RAM biraz kötü ama fiyat iyi. Alınır.

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
Yunus Emre Uzun

Tatarcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Alişan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yorumlarınız için teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşın dediği gibi sipariş onaylama da xt versiyonu stok da yokmuş sizce bu şekilde alınmalı mı

Son düzenleme:

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
Yunus Emre Uzun
Yorumlarınız için teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşın dediği gibi sipariş onaylama da xt versiyonu stok da yokmuş sizce bu şekilde alınmalı mı
hocam tam bilmiyorum hani farka değer mi fark az mı ama acelesi yoksa youtuberların vs sistem çıkarmasını bekleyebilirsiniz hem vatan gibi ölü ram ya da soğutucusuz olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,116
Üyeler
170,306
Son üye
Alvin7
Top Bottom