Neler Yeni

Sizce Annemle mi kalmalıyım babamla mı?

Liberal Kenobi

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba ben 2-3 yıldan fazla bir süredir babamla kalıyorum ama babamla hiç eğlenemiyorum. Anneme hafta sonları gidiyorum ve annemde daha çok eğlendiğimi fark ettim. Hem anne tarafımda kuzenlerim var onlarla da eğleniyorum benimde aklıma bir soru takıldı. Artık annemle mi yaşasam diye. Ama şöyle bir sıkıntı var. Ben 3+ yıldır babamla kaldığım için bir düzenim var, okuluma yeni başladım 9. sınıfım.
Okulum çok yakın buraya, yürüyerek 5-6 dakika. Babaannemler 1 üst katımızda onlara da alıştım ama Annemle yaşasam acaba hayatım nasıl olurdu diye merak ediyorum. Annem bizden 1 ilçe uzakta oturuyor. Annemin oturduğu yerde 1 imam hatip 1 de meslek lisesi var. Ama bilmiyorum karar veremedim. Anneme gidince onla daha fazla eğleniyorum evet, babamla yaşıyorum ama az eğleniyorum burada. Mesela anneme gidince film izliyoruz, gülüyoruz eğleniyoruz geziyoruz ama bunlar babama gelince olmuyor. Önerilerinizi bekliyorum.

Bura.K

80+ Silver
Anneni uzun süre sonra bir gün gördüğün için o zamanı dolu geçiriyor. Emin ol annen ile yaşamaya başlayınca bir zaman sonra babandan zevk alacaksın. Yani kısacası annen o günün tadını çıkartıyor. Bir bilgisayar aldığında ilk gün çok eğlenirken ilerleyen zamanlarda bu eğlence ve çeşitlilik yavaş yavaş azalır. Bunu böyle değerlendir. Tamamen sana kalmış. Ailevi olaylara fazla karışmıyorum.

Babanın ve annenin nasıl biri olduğunu bilmeden sana burada ciddi kararlar vermene yardımcı olamayız.
Annenle daha çok eğlenmenin sebebi haftada bir kez görmen.

Cevizli sucuk

80+ Bronze
Bemce iyice düşünülmesi gereken bir durum sonuçta uzun süreli bir alışmıştık var diğer taraftan annene gidersen mutlu olursun ama okul değiştirisin bir dönem bile olsa bir okul alışkanlığı var okul değiştirmek bence kolay bir şey değil ama birde baban var belkide hayal kırıklığına uğrayacak önerim yapabilme şansın varsa daha fazla annenle vakit geçir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,015
Üyeler
166,311
Son üye
aknnr
Top Bottom